Zabava

Komu je Eva podarila spodnjice s krokodilčki?

S.R.
10. 5. 2013, 15.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Na Radiu Aktual so v sredo, 8. maja popoldne premierno predstavili novo oddajo z naslovom Eva preseneča. Aktualovka Eva je v prvi oddaji gostila zabavne, prisrčne in rahlo nagajive fante iz skupine Čuki.

Radio Aktual
Voditeljica Eva Cimbola s Čuki.

Za vse štiri člane je pripravila najrazličnejša presenečenja. Jože Potrebuješ je za darilo prejel svojo karikaturo, ki jo je posebej zanj naredil Jože Ovnik iz Trbovelj. V oddaji se je oglasil tudi Jožetov prijatelj Rado Mulej, ki ga je pohvalil, da je odličen poslovnež pa tudi odličen oče. Eva je vse to preverila pri njegovi starejši hčerki Petri, ki ji je med drugim zaupala, da je oči Jože včasih tudi siten. Na splošno pa je potrdila pohvale njegovih prijateljev. 
Jernej Tozon je v oddaji razkril, da je sodeloval v prvi oddaji Zmenkarije in bil tam tudi izbran. Punco, ki je v oddaji izbirala je Eva našla in pri njej preverila, kako sta se imela na skupnem potovanju. Je pa Jernej v oddaji predstavil refren skladbe, ki so jo preigravali z bendom iz srednje šole. 'Štrudl bend' so se imenovali, skladba Pust mamila pa je šokirala celo Jožeta. Bodo čuki naredili kakšno priredbo? V oddaji se je oglasila tudi doktorica Ljubezni Ljuba Zen, ki je popolnoma šokirala enega izmed "čukcov".
Matjaž Končan je razkril, zakaj je imel doma dve ovci in zakaj ni maral glasbene šole. V oddaji ga je presenetil njegov glasbeni učitelj Miha Vardjan, ki mu je postavil prav poseben izziv. Matjaž se je v isti sekundi odzval in preizkus uspešno končal. Odpel je refren skladbe Bela krtačka od zasedbe Romeo, ki jo je kot otrok zelo rad prepeval. In tudi po vseh teh letih jo je odpel odlično!
Čukci so v oddaji Eva preseneča prejeli še eno prav posebno darilo. Njihovi Krokodilčki letos praznujejo 20 let in zato jim je Eva podarila krokodilčke. Ampak zgolj odtis na spodnjicah. Jerneja in Jožeta so v kopalkah že ujeli, sedaj jih lahko tudi v spodnjicah!

V oddaji Eva preseneča na Radiu Aktual se je pelo v živo, bilo pa je nadvse zabavno, poskočno in razigrano! Kako so se imeli Aktualovci in njihovi gostje pa si oglejte v galeriji.

Radio Aktual
Eva vedno znova preseneča.