Zabava

Neisha bo pobegnila daleč stran!

Lucas Alexander
9. 5. 2013, 14.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ena najbolj uspešnih slovenskih glasbenic Neisha, se je odločila za po njenem mnenju za projekt, ki se mu moraš pridružiti.

Mediaspeed

Čeprav je Neisha več kot zaposlena s snemanjem novega albuma, ki bo po vsej verjetnosti luč sveta ugledal letos oktobra, prvi singel pa že v septembru, si je vseeno čas vzela za projekt, na katerega je zelo ponosna. Sicer bi si lahko o samem ''Summerstar Camp'' prebral na njeni spletni strani, sem se odločil, da se z Neisho dobim v živo ob skodelici kave, da izvem iz prve roke kaj in kako. Zaupala mi je, da bodo pri projektu sodelovala tudi znana televizijska imena kot so, Ana Marija Mitić, Jakob Kapus pa tudi celotna ekipa, ki bo poskrbela za stilsko preobrazbo sodelujočih na delavnici, ki se bo odvijala dvakrat po teden dni v Juliju v Termah Olimje. Neisha mi je zaupala, da bodo na delavnici poskrbeli za vokalno izboljšanje, stilsko dovršenost, kakografijo, na kratko povedano bo preverjena ekipa poskrbela za celotno preobrazbo, notranjo kot zunanjo, da boste lahko, kot je Neisha poimenovala vstopili v ''klub slavnih''.

Mediaspeed

Beseda je kaj kmalu zašla tudi na nov album, o katerem je povedala, da bo zanjo bolj interesantna, ker bo ogromno etno vložkov, veliko orkestracije čeprav bo svojemu glasbenemu stilu ostala zvesta, pričakujemo pa lahko tudi močne balade. Ko sem jo povprašal o dopustu je nekoliko skrivnostno, a vendarle mi zaupala, da si bo vzela kratek oddih nekje daleč stran, kjer je ne bo noben prepoznal, saj si na dopustu želi ''dati vse štiri od sebe in čivavo na stražo''.