Zabava

Ana Klašnja - Po Čakarmišu Valič?

M.V.
8. 5. 2013, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Balerina Ana Klašnja je, odkar je sprejela vlogo žirantke v oddaji Slovenija ima talent, v središču slovenske medijske pozornosti. Bolj kot njeno delo pa ljudi trenutno zanima, s kom plesalka preživlja prosti čas. Po Čakarmišu, naj bi imela novo simpatijo...

Mediaspeed

Najprej so Ano Klašnja povezovali z Brankom Čakarmišem, zdaj pa namigujejo, da se je zbližala z igralcem Domnom Valičem, mlajšim bratom televizijskega voditelja Vida Valiča. » Med nama z Ano se nič ne plete. Nekdo me je verjetno videl v njeni družbi in si je mislil, da je med nekaj več, kar je dejansko bilo,« nam je povedal Domen Valič. Govorice naj bi se začele po božični zabavi, ki jo je organiziral igralec Uroš Smolej. »Tam se nas je zbralo kar nekaj. Družili smo se, pili in plesali. Kot prijatelji seveda,« pravi igralec. Z Ano se sicer poznata že nekaj časa, njun odnos pa je povsem prijateljski.

Nista se družila pozno v noč

Pred časom naj bi ju ujeli med druženjem na eni od gledaliških premier, Domen pa nam je razložil, da se njun pogovor nikakor ni zavlekel pozno v noč, kot so pisali nekateri mediji, saj je Ana kmalu po predstavi odšla domov. »Kdo ve, morda pa se z Ano sploh ne poznava in jaz zdaj upam, da me bo po vsem tem pisanju kontaktirala. Božične zabave pa se sploh ne spomnim, ker je bilo tam ogromno štrudlja in sem ga kar naprej jedel,« je v svojem značilnem humorističnem slogu za konec še dodal Valič.