Zabava

Mazejeva želi preteklost pustiti za seboj

M.V.
9. 5. 2013, 12.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Tina Maze, ki je pred dnevi praznovala svoj 30. rojstni dan, je s svojimi oboževalci na Facebooku delila fotografijo, na kateri je eno od rojstnodnevnih presenečenj njenega dragega.

Facebook

Mazejeva ima za sabo izjemno uspešno leto, ki ga je pred dnevi zaokrožila z okroglo obletnico. Praznovala je 30. rojstni dan, da je bil njen praznik še bolj poseben pa so poskrbeli tudi njeni bližnji. Na Facebooku je objavila fotografijo na kateri je postelja okrašena s cvetnimi listki. Slednji tvorijo napis 'Happy B'Day', ali po naše vse najboljše, sklepamo da je za to presenečenje poskrbel njen srčni izbranec Andrea Massi. Italijanski trener pa ni bil edni, ki je smučarki polepšal dan.

Dan s prijateljico

Tina je namreč svoj praznik delila s svojo najboljšo prijateljico, ki je  nedavno ravno tako dopolnila 30 let. Dekleti sta ob tej priložnosti nosili enaki majici z napisom 30 ter podobni verižici. Športnica je okroglo obletnico očitno vzela precej resno, saj je na spletu zapisala, da je čas, da odpre nova vrata, za seboj pusti preteklost in ugleda prihodnost, najpomembnejše pa se ji zdi uživati ta trenutek.