Zabava

Igralka bo tožila vse, ki bodo objavili njene stare fotografije

M.V.
9. 5. 2013, 15.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Nekoč priljubljena igralka Amanda Bynes si je nedavno privoščila operacijo nosu, po posegu pa je vsem medijem zagrozila s tožbo, če bodo še naprej objavljali njene stare fotografije

twitter

»Imam popolnoma nov obraz in ne žeim, da se ljudje naslajajo ob mojih starejših fotografijah. Tožiti nameravam vse časopise, ki bodo uporabljali moje stare slabe slike,« je Bynesova glasno povedala za ameriške medije. 27-letna igralka se zadnja leta spopada z namigovanji javnosti, da je na robu živčnega zloma in da slabo prenaša življenje zahajajoče otroške zvezde. Slednje sklepajo po njenem bizarnem obnašanju, ki močno spominja na Britney Spears pred leti, ko je doživela živčni zlom.

Popolnoma spremenjena

Amanda se je poleg operacije nosu odločila tudi a drastično spremembo frizure. Dolge pramene je zamenjala za kratko frizuro, s svojo novo podobo pa je zvezdnica izjemno zadovoljna, saj se počuti popolnoma prenovljena in pripravljena na novi začetek. Trenutno ji glede dela ne kaže najbolje, saj se je zaradi problematičnega karakterja režiserji na široko izogibajo, mnogi pa jo radi primerjajo s prav tako problematično nekdanjo otroško zvezdnico Lindsay Lohan.