Zabava

Werner nosi križ na duši

8. 5. 2013, 07.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Werner, ki se lahko pohvali z izjemno prodajo svojih številnih glasbenih albumih, je po šestih letih izdal težko pričakovan, 18. album Križ na duši.

Tanja Zrinski

»Ker smo izdajali singel za singlom, se je skozi vsa ta leta nabralo že kar veliko glasbenega materila in uspešnic. Posneli smo še nekaj novih skladb in končno je med nami križ na duši,« nam je zaupal priljubljeni Werner in dodal, da so poleg njega »sodelovali še priznani hrvaški kompozitor Duško Rapotec, Robert Grubišić, oaranžer zasedbe SWAM Miha Hercog ter ne nazadnje še Saša Lendero, ki je tudi napisala besedilo za naslovno pesem Križ na duši ter številni drugi.«

Na novem Wernerjevem, že 18. albumu je 16 pesmi, poleg tega pa najdemo nekatere remikse in novi hitmiks remiks 2013. Poleg tega pa se na albumu, kot bonus, nahajata tudi dve uspešnici zasedbe SWAM, in sicer Ne sprašuj in Dihamo za Slovenijo.

Še preden se bo Werner odpravil na promocijsko turnejo - tako po radijskih kot tudi po televizijskih postajah -, si bo z družino vzel 14 dni oddiha na Maldivih, kjer si bo nabral novih moči, ne nazadnje tudi za novo koncertno turnejo, ki smo jo navajeni pri Wernerju.