Zabava

Tanja Žagar: Najbolj mi je vroče, ko on me hoče!

28. 4. 2013, 14.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

'Kako je vroče, ker on me hoče, ker hoče, da bi me imel, da bi z mano vse počel …,' je začetek refrena pesmi, ki jo Tanja Žagar poklanja vsem zabave in plesa željnim 'žagarjem', z dovolj energije, da skupaj z njo preživijo nepozabne 'Nore noči' tega poletja.

Lidija Mataja

Z vsemi žavbami namazana Tanja Žagar ob tem pravi, da je ta pesem, ki bo v kratkem dobila tudi videospot, zelo je nalezljiva, saj je že besedilo posledica Tanjinih najbolj vročih trenutkov. Avtor glasbe Kako je vroče pa je njen dolgoletni prijatelj, skladatelj Boštjan Groznik. Pesem, ki se nahaja na njenem tretjem albumu Naj živi lep spomin zagotovo ne bo pustila nikogar hladnega, saj s svojim temperamentnim ritmom, poletnim zvokom in mladostno energijo, človeka kar zvabi na plesišče.

In kdaj je Tanji Žagar najbolj vroče? »Najbolj mi je vroče, ko on me hoče! In ker me ves čas hoče, mi je vedno vroče. Gorim! Najbolj vroče trenutke pa doživljam, ko tika taka proti polnoči,« pravi Žagarjeva, ki je vroča tudi v glasbi, saj se njeni albumi prodajajo za med, njeni koncerti pa so tradicionalno razprodani. Pevka je izdala že 12 videospotov, tri filme, ne nazadnje pa je v tujini na festivalih dvakrat osvojila prvo mesto.

Še več vsebin iz sveta zabave v dnevnem časopisu SVET24.