Zabava

Mirna Reynolds pričakuje fantka

Sonja Javornik
26. 4. 2013, 10.34
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pevka Mirna Reynolds je zdaj že na začetku zadnjega, 9. meseca nosečnosti. Bodoča mamica že nestrpno čaka, da rodi svojega sinka.

osebni arhiv

Ja, zdaj je že potrjeno, da bosta s partnerjem, ki ga je spoznala na Tajskem, dobila fantka.

Mirno je bilo najbolj strah, da bi dobila strije.

“Za zdaj vse poteka brez težav,” nam je zaupala Mirna. “Na srečo nimam nekih hudih nosečniških tegob, slabosti tudi v začetku skoraj ni bilo, edina težavica je, da me včasih peče zgaga, pa malo imam ponoči krčev v nogah ... Ampak glede na vse možne stranske učinke, sem jo zelo dobro odnesla do sedaj,” se smeji vesela nosečka, ki priznava, da je imela tudi nekaj nihanj razpoloženja - sploh na začetku. Ampak glede na to, da se ji je življenje obrnilo na glavo, saj se je preselila v Nemčijo, je tudi to razumljivo. “Na srečo moj dragi razume te zadeve in me zna hitro potolažiti,” pravi Mirna, ki se trudi, da se prehranjuje čimbolj zdravo in raznoliko. “Sladkarij že prej nisem marala, tako da tudi zdaj skoraj niso na mojem jedilniku. Pregreha, ki sem si jo nekajkrat privoščila, je bil edino pohan sir. Sicer pa se mi zdi, da zdaj, ko sem noseča, živim najbolj zdravo zivljenje do zdaj. Tudi plavam in hodim redno, pa mi prej šport ni niti malo dišal.”

Mirna priznava, da jo je bilo najbolj strah, da bi dobila strije. “Ampak o njih na srečo ni ne duha ne sluha, verjetno zaradi dobrih genov in zato, ker si že celo življenje telo negujem in skrbim za kožo,” nam je zaupala Mirna, ki na splošno prav uživa v nosečnosti. “Pravijo, da je nosečnost eno izmed najlepših obdobji in jaz res neznansko uživam in sem ves čas kar rahlo vznesena. Seveda pa, bolj kot se bliža porod, bolj me zacčnja skrbeti, kako bo šlo in koliko bo zares bolelo, ampak - saj to je vednar oičajen strah vsake nosečnice, kajne. Si pa skušam zadevo olajšati tako, da veliko prebiram o porodu, nosečnosti, dojenčkih in podobno, ker se mi zdi, da informiranost prežene brezpredmetni strah.”

osebni arhiv
Mirna je že nakupila nekaj 'fantovskih' oblačil

Mirna pravi, da sta se s partnerjem že dobro založila z otroškimi potrebščinami. “Imava že kar nekaj oblačil, saj se nisva mogla upreti tem malim luštnim oblekicam. Sicer pa sva in še bova večino velikih stvari, kot so voziček, avtosedež, postelja in podobno, dobila za darilo od sorodnikov, tako da bova očitno prišla skozi precej ugodno, hehe,” pravi zadovoljna Mirna, ki je srečna tudi kar se tiče ljubezni. Čeprav so nekateri menili, da je šlo vse skupaj zelo hitro, je očitno imela prav, ko je verjela srcu in ni kalkulirala. “Po vseh teh letih nepravih in propadlih zvez, sem končno našla nekoga, ki me ljubi tako, kot si želim in mi to tudi neprestano kaže, kar mi veliko pomeni. Sicer pa se tudi moj dragi neizmerno veseli postati očka in mislim, da mu bo šla ta vloga odlično od rok. Ze zdaj me neprestano boža po trebuhu in se z otrokom pogovarja o vsem mogocem, da mi je včasih že prav hecen,” pravi Mirna.