Zabava

Beyoncé v Zagrebu

A.M. / B.K.
19. 4. 2013, 08.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Byoncé, ena najbolj znanih in cenjenih glasbenic pop kulture, je v sklopu svoje svetovne turneje The Mrs. Carter Show nastopila v Zagrebu.

Alesh Maatko

Alesh Maatko

Arena Zagreb je prvič zaživela v družbi vrhunske glasbene ustvarjalke Beyoncé. Nabito polna Arena je z navdušenjem in stoječimi ovacijami spremljala koncert, ki je trajal kar dve uri in pol. Pevka nas je z izbranim repertuarjem popeljala v njene začetke, ko je bila še članica skupine Destiny s child do novih hitov kot je Crazy in Love, If I were a boy, Love on top. V njenem izboru je morda manjkala le pesem I was here, ki pa si jo obetamo ob njenem naslednjem obisku Zagreba. Je pa zato ob koncu koncerta presenetila z uspešnico pokojne Whitney Houston I Will Always Love You in skladbo Halo.

Alesh Maatko

Za svoje delo je vrhunska glasbenica Beyoncé prejela številne nagrade in priznanja, med njimi kar 16 Grammyjev.
Billboard jo je razglasil za najboljšo žensko izvajalko in najboljšo radijsko izvajalko v obdobju od leta 2000 do leta 2009.

Spomnimo, da je Beyoncé ena najbolj znanih in cenjenih glasbenic pop kulture, ki je v sklopu svoje svetovne turneje The Mrs. Carter Show nastopila med drugim tako v Zagrebu kot tudi v Beogradu. Umetnica, solistka, igralka in poslovna ženska je doslej objavila štiri samostojne albume in prodala več kot 75 milijonov albumov po svetu. Svetovno znana je sicer postala že v devetdesetih, in sicer kot članica skupine Destiny’s Child.

Alesh Maatko

 

Še več novic iz sveta zabave v dnevnem časopisu SVET24!