Zabava

Tina Maze na zasluženih počitnicah

M.V.
18. 4. 2013, 10.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Naša smučarska prvakinja Tina Maze je po več kot uspešni sezoni pobegnila na toplo. S poslovnim in zasebnim partnerjem Andreo Massijem se namakata v turkiznem morju in nastavljata soncu.

Facebook

»Vroč, sončen, turkizen in moker pozdrav mojim oboževalcem! Raj!« je  Tina Maze navdušeno sporočila svojim oboževalcem in objavila fotografijo, na kateri se namaka v turkizno modrem morju. Športnica si je oddih na neznani eksotični lokaciji nedvomno zaslužila, a kar je lepo navadno ne traja dolgo, zato se bo tudi Mazejeva z Massijem že v naslednjih dneh vrnila v Slovenijo. Doma jo čakajo naporne priprave na prihajajočo olimpijsko sezono, v kateri bo imela Tina težko nalogo, saj bo morala zadovoljiti pričakovanja številnih navijačev, ki v njej vidijo utelešenje zmagovalke.

Ni novih slik v kopalkah

Čeprav je Mazejeva trenutno v tropskem okolju, kjer jo greje močno sonce pa je smučarka pazljiva in se fotografskemu objektivu ne nastavlja v kopalkah. Verjetno se boji, da bi njene pomanjkljivo oblečene slike zaokrožile po svetovnih medijih. Nedavno so namreč šrevilni poročali o njenih starih fotograifjah, na katerih je Tina na plaži ujeta povsem gola. Slava žal s seboj ne prinese le dobrih stvari.