Zabava

Slovenski estradniški par po treh mesecih ljubezni zaročen!

M.V.
14. 4. 2013, 15.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pred komaj dobrim mesecem in pol smo o hčerki pokojnega pevca Brendija Tini Vunjak in članu skupine Gadi pisali kot o novem parčku na slovenski glasbeni sceni, golobčka pa sta včeraj presenetila z novico, da sta zaročena!

Facebook

Tino Vunjak, pevko in hčerko pokojnega glasbenika Brendija, so v zadnjem letu povezovali s kar nekaj znanimi Slovenci, marca pa je simpatična rdečelaska priznala, da njeno srce bije le za enega – Anžeta Zavrla, člana zasedbe Gadi. »Res je, z Anžetom  sva par, kakšen mesec že. Vse je še bolj sveže, a se imava super in sva zelo zaljubljena,« nam je takrat zaupala Tina, ki je Anžeta spoznala konec prejšnjega leta.

S potomci bosta še počakala

O njunem razmerju ne želi na dolgo in široko razpredati po medijih, a ne more skriti, kako zelo srečna je z mladim harmonikarjem. Zaljubljena golobčka sta se očitno tako zelo ujela, da sta se odločila za nadaljnji korak – zaroko! Tina je ob tem na svojem Facebooku prejela ogromno čestitk, lepim željam pa so se pridružile tudi preostale članice skupine SheDivaz, ki mlademu paru niso le zaželele sreče, ampak so jima namignile, da bi bile vesele tudi njunih potomcev. A s slednjimi bosta Tina in Anže še malce počakala, saj imata oba velike načrte na glasbenem področju.

Facebook
Par si ljubezen izkazuje tudi na Facebooku.