Zabava

'Scvrla' si je obraz

M.V.
13. 4. 2013, 13.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Nekdanja manekenka Brandi Glanville, ki je bila nekoč poročena z igralcem Eddijem Cibrianijen, si je nedavno privoščila poseg, ki ji je scvrl obraz, zvezdnica pa se slednjega ne sramuje. Nasprotno! Fotografijo opečenega obraza je objavila na svojem Twitterju.

Twitter, Profimedia

Brandi Glanville se je že po ločitvi od igralca Eddija Cibrianija hvalila z lepotnim posegom pomlajevanja vagine, nedavno pa se je odločila, da se loti tudi pomlajevalnih tretmajev obraza. Slednji s katerimi so ji lasersko obdelali kožo, so njen obraz dobesedno scvrli, a zvezdnica se s tem ni preveč obremenjevala. Fotografijo svojih opeklin je objavila celo na svojem Twitterju.

Poseg jo je pahnil v depresijo

»Nisem pričakovala, da bo tretma tako agresivno deloval na mojo kožo. Še vedno okrevam in zelo sem depresivna,« je priznala Brandi, ki se je za laserski postopek uravnavanja pigmenta odločila po nasvetu zdravnika.  Fotografijo opečenega obraza je malo po objavi umaknila s Twitterja, a prepozno. Mediji so namreč fotografijo takoj pograbili in jo razposlali naokoli.

Twitter, Profimedia