Zabava

Stroga komisija izbrala

A.M.
2. 4. 2013, 07.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Mister Slovenije 2013 je že začel svoj pohod proti vrhuncu, ko bo znan novi uradno najlepši Slovenec za letošnje leto.

misterslovenia.com
Strokovno komisijo so sestavljali koreografinja Mojca Pačnik, 1. Spremljevalec mistra universe 2012 Miha Dragoš, lastnica Plesne zvezde Katarina Venturini in organizatorka projekta Mister Slovenije Nina Uršič.

V mesecu in pol se je na razpis prijavilo 40 postavnih mladeničev iz vseh koncev Slovenije. Minule dni pa je v prostorih Plesne zvezde potekal prvi casting, kjer je štiričlanska komisija imela izredno težko nalogo. Izmed vseh je morala določiti 20 tistih, ki se bodo javno potegovali za laskavi lepotni naziv. Izklesani lepotci so skušali biti še toliko bolj prepričljivi, saj prav vse perspektivne čaka izjemna priložnost. Modna agencija Mister Model Management bo vsem talentiranim ponudila sodelovanje, ki jim omogoča kariero profesionalnega modela v svetovnih modnih prestolnicah.

Dobri obeti

Strokovno komisijo so sestavljali Nina Uršič, predstavnica organizacije Mister Slovenije, Katarina Venturini, lastnica Plesne zvezde, Miha Dragoš, uradno drugi najlepši v vesolju za leto 2012, in koreografinja Mojca Pačnik. »Ni bilo lahko oceniti in potegniti črto pri številki 20. Večina fantov se je zares izkazala. Opazi se, da si določeni želijo naziva in predvsem dela na modnem področju doma in po svetu. To nas veseli, saj pomeni, da dobro delamo in resnično nudimo nekaj, kar do zdaj fantom ni bilo na voljo,« je dejala Nina.  Miha Dragoš, 1. Spremljevalec mistra universe 2012 pa je dodal: »Fantje so talentirani na različnih področjih, pripravljeni delati in se izpopolniti. To je tisto, kar iščemo in verjamem, da bomo spet deležni mistra, ki bo očaral tako Slovenijo kot tudi svet.«

Boj se šele začenja!

Izbrano dvajseterico kandidatov čaka naporno delo. Že v prihodnjih dneh bodo na novi preizkušnji, saj bodo v rokah ene izmed najboljših fotografinj Ane Gregorič. Tako bodo nastale prve uradne fotografije,ki bodo zaokrožile po vsem svetu. Sledila bodo srečanja, nove preizkušnje in predizbori, ki bodo odločali o fantih, ki se bodo predstavili na polfinalnem dogodku.