Zabava

Ljubezenski guru

I. P.
1. 4. 2013, 22.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Jodie Foster in Kristen Stewart igrata za različni ekipi, toda Kristen kljub temu pogosto prosi Jodie za ljubezenske in druge nasvete.

Sipa

Leta 2002 sta v Sobi za paniko igrali mamo in hčer in se spoprijateljili. 22-letna Kristen je lansko poletje prevarala Roberta Pattinsona, odtlej pa se bolj kot kadar koli zanese na Jodiejine modrosti, ki ji je kot starejša, resnično frajerska sestra. Med njima je močna vez, imata pa tudi veliko skupnega: med drugim sta obe zasloveli v otroštvu in stremita po čim več zasebnosti, kar v njunem poklicu ni vedno lahko.

Kristen se ni prav nič sramovala pred 50-letno Jodie pretakati solze in jo prosjačiti, naj ji pove, kako naj znova osvoji ljubega. Jodie, ki je na zlatih globusih končno priznala, da je lezbijka, ji je zaupala pretekle ljubezenske težave in jo potolažila, da je še zelo mlada in da ima še veliko časa, da se ustali v resnem odraslem razmerju.

Kristen in 26-letni Robert sta se po burnem poletju pobotala (priročno se je to zgodilo tik pred premiero drugega dela Jutranje zarje), toda razmerje je še vedno na trhlih nogah. »Brez Jodie bi bila Kristen izgubljena,« meni prijatelj. »Na srečo jo usmerja na pravo pot. Jodie ji je svetovala, naj pusti Robertu dihati in naj ne rine ves čas vanj