Zabava

Slovenska pevka skrivaj skočila v zakon!

M.V.
1. 4. 2013, 14.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Tinkara Zorec, nekdanja članica skupine BePop je pred dnevi na skrivaj skočila v zakonski jarem s 34-letnim partnerjem Petrom Fortuno. Par se je odločil, da si večno zvestobo obljubi le v družbi Tinkarine hčerke Taje in prič, v kratkem pa bosta za vse svoje bližnje, ki so zamudili obred, pripravila poročni piknik.

Foto Travnik

Tinkara Zorec in Peter Fortuna sta se spoznala pred tremi leti, na valentinovo pa sta svojo ljubezen popeljala na novo raven, ko je Peter svoji izbranki nataknil zaročni prstan. Glede na to, da sta trenutno tik pred tem, da se selita v hiši, Tinkara pa preživlja tudi zadnje mesece nosečnosti, sta se odločila, da si večno zvestobo obljubita delno na skrivaj. »Glede na okoliščine sva se odločila, da se nekako na hitro in delno na skrivaj poročiva..Prijatelj Simon Meglič iz skupine Bepop, ki se trenutno posveča predvsem poročni foto in video produkciji, mi je že pred časom ponudil, da nama s svojo ekipo naredi poročne fotografije in video, zato sva se že par dni pred poroko zorganizirala, nabavila prstane, Suzana Rengeo mi je posodila obleko in jo zašila tudi Taji , za cvetje je poskrbela Veronika Ekart, naličila me je Alenka Močilnik  in seveda v Hotelu Evropa so nama prijazno odstopili predsedniški apartma, kjer smo posneli te čudovite fotografije," nam je razložila Tinkara.

Več podrobnosti o njuni poroki in odnosu med Petrom ter Tinkarino hčerko Tajo pa v torkovi tiskani izdaji časopisa Svet24!