Zabava

Iryna kmalu v toaleti za nosečnice?

M.V.
30. 3. 2013, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Iryna Osypenko je na letošnjih Viktorjih spet blestela v toaleti oblikovalke Simone Lampe. Dekleti sta nam izdali, zakaj tako radi sodelujeta in kateri bo njun naslednji skupni projekt.

Mediaspeed

Ukrajinska manekenka Iryna Osypenko, ki že skoraj 15 let živi in dela v Sloveniji, pred letom in pol pa se je poročila s slovenskim poslovnežem Matjažem Nemcem, ko pride do večernih toalet, prisega na delo slovenske oblikovalke Simone Lampe. » S Simono Lampe sodelujem že več let in letošnja obleka za Viktorje ni njena prva, saj sva tudi že v preteklosti sodelovali prav pri kreaciji obleke za to priložnost, prav tako sva sodelovali pri oblikovanju moje poročne obleke. Imava podobne poglede na modne trende, na styling, na barvne kombinacije, na kombinacije materialov. Veliko se pogovarjava, poizkušava in seveda, na koncu sprejmeva skupno odločitev, čeprav je seveda Simona tista, ki odloči, ki nariše, ki skreira in se dogovarja s šiviljo,« je razložila Iryna, Simona pa je dodala, da vsak modni oblikovalec sodeluje z znanimi osebami in skoraj vedno so med njimi tudi manekenke.

Več o njunem skupnem projektu in, ali bo Iryna res kmalu potrebovala toaleto za nosečnice pa v današnji tiskani izdaji časopisa Svet24!