Zabava

Zakonca Ivanišević – 15 let ljubezni, kljub varanju in aferam

M.V.
24. 3. 2013, 13.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Goran Ivanišević in Tatjana Dragović sta se zaročila pred petnajstimi leti in s tem neformalno obljubila večno zvestobo in čeprav sta svoji obljubi vmes nekajkrat prelomila, sta še danes skupaj in pravita, da se to ne bo spremenilo. Njuna skrivnost, ki ju je obdržala skupaj? Prijateljstvo!

Profimedia
Goran in Tatjana kljub vsem škandalom vztrajata skupaj že 15 let.

Goran Ivanišević, ki še danes velja za enega najboljših hrvaških tenisačev je že 15 let srečen z eno in isto žensko. No, morda to zveni prelepo, da bi bilo res in prav imate, saj je hrvaški športnik kar nekajkrat skočil čez plot, a vedno se je vrnil k svoji partnerki Tatjani Dragović. Par pravi, da so ju vse težave le še bolj povezale.

Spoznala sta se pred 17 leti

Tenisač in manekenka sta se spoznala leta 1998, ko je imela Tatjana 2, Goran pa 27 let. Oba sta že bila slavna, Tanja kot manekenka, ki je že pri 13 letih nosila Diorjevo revijo v Parizu, Goran kot tenisač, ki je leta 1991 premagal Peta Samprasa in kasneje osvojil tudi wimbldonsko titulo. Prvi korak je naredil tenisač, ki se je kar nekaj časa trudil, da je Tatjani, na silvestrovo 1999 v Dubaju nataknil zaročni prstan. Tako se je začela njuna skupna zgodba.

 

Več o njuni burni ljubezenski zgodbi pa v ponedeljkovi tiskani izdaji časopisa Svet24!