Zabava

Boleča izkušnja mladega pevca

20. 3. 2013, 15.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Vse bolj uveljavljeni glasbenik in avtor številnih skladb Nino se te dni predstavlja z novo skladbo, ki pa ni tako nova kot bi mislili.

Marko Ocepek
"Gotovo je k temu pripomogla tudi zgodba, ki smo jo posneli v videospotu. Tokrat so vso zgodbo zaigrali drugi ljudje, sam se pojavljam samo v pevskih kadrih. V glavni vlogi sta nastopila aktualna Miss Universe Ema Jagodič in tekmovalec showa Paradise Hotel Tilen Kos."
"Najbolj zabaven del snemanja je bil gotovo, ko smo simpatično Emo morali spremeniti v nosečnico. Nikakor nam ni uspelo dobiti saj približno naravne oblike trebuha, zato smo tiste kadre posneli v postelji, kjer je bila v ležečem položaju, saj je samo tako izpadlo pristno, naravno." Nino

"Nova pesem Zadnje upanje je sicer nastala že pred sedmimi leti, a je v predalu čakala na pravi trenutek. Pri 15-ih letih nisem bil dovolj resen, da bi lahko pel takšno pesem in besedilo, saj Zadnje upanje nosi zelo močno osebno izpovedno zgodbo, ki je še danes tako boleča, da o njen ne morem javno govoriti," nam je zaupal Nino.

Mladi glasbeni ustvarjalec se je vseeno odločil, da bo novo skladbo delil z ljudmi. "Odzivi so res odlični, saj sem dobil že ogromno elektronske pošte, v kateri so mi ljudje izpovedali svoje zgodbe, in sicer kako so ob pesmi podoživljali težke življenjske trenutke, se spominjali časov, ko niso videli več izhoda, poti. To je za glasbenika izjemna pohvala, ko ljudje pesem začutijo."

Več v tiskani izdaji dnevnega časopisa SVET24.