Zabava

Manekenka v oddaji v živo doživela orgazem

M. V.
2. 3. 2013, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

28-letna ameriška manekenka Adrienne Curry, ki jo poznamo kot zmagovalko prve sezone oddaje America's Next Top Model, je šokirala gledalce, ko je v oddaji v živo doživela orgazem!

Adrienne Curry že vse od zmage v prvi sezoni oddaje America's Next Top Model bolj kot s svojim modnim delom dviguje prah s svojimi objavami na družbenih omrežjih. Nedavno je sprejela povabilo legendarnega radijskega voditelja Howarda Sterna in gostovala v njegovi oddaji. Poleg odkritega pogovora si jo je Stern pošteno privoščil tudi, ko jo je prosil, da se vsede na napravo, ki jo je izumil sam, namenjena pa je draženju ženskih splovil.

Orgazem v živo

Manekenka je sprejela izziv in se v oprijeti zeleni obleki  zavihtela na napravo, na kateri je nekaj minut kasneje v oddaji v živo brez zadržkov doživela orgazem. A to ni nič posebnega zanjo, saj na svojem Twitterju redno objavlja fotografije na katerih je pomanjkljivo oblečena. Tudi sicer je 28-letna manekenka precej odprta glede svoje seksualnosti, ne skriva tudi, da jo privlačijo tako moški, kot ženske.

##IMAGE-21263##