Zabava

Znani Slovenci prejeli seksi in drzen mail

A.M.
15. 2. 2013, 12.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Nedavno se je pod streho ljubljanske Opere odvila premiera nove komedije Pazi, m@il. Za računalnike je sedlo pet žlahtnih komedijantov – Mojca Fatur, Matjaž Tribušon, Nataša Barbara Gračner, Gojmir Lešnjak – Gojc, Vesna Pernarčič in 'računalniški šov 'se je pričel.

"Ekipa predstave je resnično vrhunska, naredili so super predstavo, odzivi so zelo lepi … ," je zaupala zadovoljna direktorica Špas teatra Urška Alič in v duhu predstave končala: Bilo je veliko snpv. (smeha na pustni večer)

Najprej z žgečkljivim dopisovanjem med ljubimcema Evo in Maksom. Njegova žena Sara se šele spoznava z računalnikom in je čisto navdušena, da zdaj lahko komunicira z možem tudi po elektronski pošti. Dopisuje si s prijateljico Vando, dokler … Pazi! Prišel je mail! In to seksi, drzen mail … za katerega se izkaže, da ni bil namenjen njej. Uf. Stvari se začnejo zapletati.

Izvrstna igra žlahtnih komedijantov pod taktirko žlahtnega režiserja Jaše Jamnika je dodobra nasmejala občinstvo.

Tekst briljantno napisane računalniško situacijske komedije sta napisala priznana avtorja: Billy Van Zandt in Jane Milmore, za slovensko publiko ga je prevedel in priredil Lado Bizovičar, za kostumografijo pa poskrbel Alan Hranitelj.

Prišlo je veliko znanih obrazov, ki so si bili enotni – Špas teater ima novo uspešnico, ki bo zavzela gledališke odre. Na obraz so si nadeli zlate in črne maske in še dolgo v noč kramljali o predstavi v bližnjem Opera baru, kjer jih je zabaval Samuel Lucas z bendom.