Zabava

Littizzetto: „Berlusconi bi lahko postal papež!“

K. Š.
12. 2. 2013, 21.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Nocoj se pri sosedih začenja veliki sanremski glasbeni festival. Se bo tudi letos pripetilo kaj 'pikantnega'? Bo tudi letos kakšna lepotička poskrbela za seksi škandalček? Nedvomno bo tako ... Sicer pa so se škandali že začeli nizati.

Festival bo vodila ženska in to ne 'kar ena ženska', temveč igralka in pisateljica Luciana Littizzetto, ki je s svojo nedavno izjavo že dvignila kup prahu. Festival se namreč začenja v senci papeževega odstopa in kaj je izjavila simpatična Luciana? „No zdaj bi pa lahko kar Berlusconi postal papež. A si predstavljate?? Papež Silvio? No, najprej bo potrebno videti, kako zgleda v beli barvi, mar ne?“ 

Stefano in Federico - zaljubljena že kup let!

Na odru sanremskega festivala bo letos govora tudi o istospolnih razmerjih. Prav danes, na prvi večer se bosta na odru predstavila Stefano in Federico, zaljubljenca, ki sta prek YouTuba celemu svetu pokazala svojo ljubezen. Video je opazil umetniški vodja festivala Fabio Fazio in par umestil v prvi večer festivala.

Kdo pa sploh tekmuje? 

V nocojšnjem večeru se bodo pomerili že uveljavljeni izvajalci. Vsak bo predstavil kar dve pesmi. Glasovanje bo kombinirano, saj bodo glasovali člani strokovne žirije, občinstvo in novinarji. V poznih večernih urah se bodo predstavili tudi mladi izvajalci. Nocoj jih bo na sanremski oder stopilo kar osem.