Zabava

Z Eroiko na Valentinov koncert

A.M.
12. 2. 2013, 11.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Trio Eroika, ki velja za eno najbolj popularnih glasbenih skupin v Sloveniji, kar kaže tudi visoka prodaja njihovih prvih treh plošč, letošnje leto obeležujejo še sedem let delovanja. Fantje za valentinovo pripravljajo prav poseben koncert.

Nagradno vprašanje: Koliko članov sestavlja trio Eroika? Pravilne odgovore z vašimi podatki (s telefonom) pričakujemo po e-mailu na svet24@kratermedia.si, in sicer do 14. februarja 2013, do 9. ure zjutraj. Izbrani nagrajenci (2 x po 2 vstopnici) bodo obveščeni po e-pošti. Vljudno vabljeni k sodelovanju!

Na Valentinovo, se trio Eroika predstavlja v Ljubljani, s samostojnim koncertom svojih največjih uspešnic, z najlepšimi slovenskimi in tujimi melodijami. Na dan zaljubljencev, 14. februarja 2013 bo tako trio Eroika v Grand Hotelu Union pripravil prav poseben romantičen večer, ki se ga bodo lahko z malo sreče - brezplačno - ogledali tudi bralci portala svet24.si, in sicer tisti, ki bodo odgovorili na pravilno vprašanje in ki bodo imeli nekaj sreče pri žrebanju.