Zabava

Kdo bo nasledil lepotca Marka in Matjaža?

12. 2. 2013, 10.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Leto je naokoli in aktualna mistra Slovenije Marko Šobot in Matjaž Kumelj že iščeta naslednika. Vsi tisti fantje, ki si želijo uspeti v modnem svetu, se že vabljeni k sodelovanju za Izbor novega mistra Slovenije.

Ana Gregorič
Matjaž Kumelj

Ana Gregorič
Matjaž Kumelj in Marko Šobot

Matjaž Kumelj in Marko Šobot sta v pretekli sezoni odlično opravljala poslanstvo mistra Slovenije, zdaj pa že razmišljata o tem, kdo bi bil primeren, da ju bi lahko enakovredno nasledil. Za Markom Šobotom je nepozabno leto ...

"Resnično se mi je življenje obrnilo na glavo. Po zmagi in osvojenem nazivu mistra Slovenije 2012 za mistra international sem bil takoj deležen številnih fotografiran, televizijskih gostovanj in modnih revij. Nastopal sem na ljubljanskem tednu mode, najbolj nepozabno doživetje pa je bilo svetovno lepotno tekmovanje Mister International. Ne samo zato, ker sem veljal za favorita in bil ves čas v središču pozornosti. Predvsem pomembno se mi zdi srečanja z ljudmi iz vseh koncev sveta, ki ti vsekakor dajo novo življenjsko širino. Seveda pa je bil končni rezultat, naziv 2. spremljevalca mistra international, zagotovo pika na i. Izkušnja v vlogi mistra bo ostala trajn v mojem spomin. Ravno zato prijavo na tekmovanje  predlagam prav vsem, ki se želijo ljubiteljsko ali resno ukvarjati z manekenstvom."

Marko se je takoj po novem letu odpravil v modno prestolnico Milano, zdaj pa že hiti na Daljni Vzhod, točneje v Hong Kong, kjer je podpisal pogodbo za eno izmed tamkajšnjih najboljših modnih agencij.

Ana Gregorič
Marko Šobot

Ana Gregorič
Marko Šobot

Potovanja in delo po vsem svetu ...

Tudi Matjaž Kumelj je bil po osvojenem nazivu mistra Slovenije 2012 za mistra univesre deležen pestrega dogajanja: "Mister Slovenije je zagotovo dobra odskočna deska. Takoj po osvojenem nazivu sem posnel kampanjo za ene izmed slovenskih term. Po številnih televizijskih gostovanjih in modnih revijah v Sloveniji in Avstriji pa sem odšel v Južno Korejo v Seul. Zdaj se nahajam v Bangkoku, kjer nadaljujem pot profesionalnega modela, ki smo jo začrtali skupaj z matično agencijo Mister Model Management. Seveda pa me čaka še svetovno lepotno tekmovanje." Matjaž in Marko bosta tekmovanje Mister Slovenije 2013 spremljala iz daljave. Kljub temu pa bosta zaradi izkušenj pridobljenih v zadnjem letu podala svoje mnenje o novih kandidatih in redno ter intenzivno spremljala potek tekmovanja.

Mister Slovenije je velika življenjska priložnost ...

Razpis za novega mistra je že odprt in Marko ter Matjaž pozivata vse fante, ki si želijo uspeti v modnem svetu, da se prijavijo. Razpisni pogoji in prijavnica so na voljo na uradni spletni strani projekta misterslovenia.com. Osnovna pogoja za prijavo sta slovensko državljanstvo in starost med 18 ter 29 let. Kdo bo kraljeval na lepotnem prestolu v letu 2013, pa bo znano v drugi polovici junija, ko se bo zgodilo finalno dejanje.