Zabava

Tina in Andrea delata otroke - Že izbirata imena zanje

L. N.
6. 2. 2013, 19.23
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Tina in Andrea uresničujeta napovedi naše zveste astrologinje Rože, saj si že pridno prizadevata za družinsko srečo.

Tina Maze je prava smučarska kraljica. Že dolgo ni bila tako sproščena kot nedavno, ko nas je navdušila z izjavo, da s fantom in trenerjem Andreo Massijem že delata otroke. »Letos delava otroke iz kristala: vsak kristalni globus, tako v posamičnem kot v skupnem seštevku, je za naju kot otrok, in enega sva že dobila. S celotno ekipo smo se lotili zanimivega projekta, saj za 'prvorojenca' izbiramo ime,« se je pošalila na svoj račun.

S tem je tako rekoč potrdila besede naše astrologinje Rože, ki je napovedala, da se bosta naša športna šampionka in njen dragi prav letos intenzivno trudila za družinsko srečo.

V zraku pa je tudi poroka, o kateri se ugiba, da se bo zgodila po najuspešnejši sezoni v zgodovini slovenskega smučanja. Žal nam še ni uspelo izvedeti, kako bo ime njunemu prvemu otroku, saj je ekipa Team to aMaze osredotočena na nove podvige, ki bodo zaznamovali svetovno prvenstvo. Tako do konca smučarskega leta želimo lepi Korošici še veliko uspešnih 'porodov' in veliko veselja pri izbiri imen za njene kristalne otroke.