Skladba Priznat ću joj sve je plod sodelovanja med mladim bosanskim glasbenikom Ruskom, ki že več let živi in ustvarja v Sloveniji, in legendarnim Draženom Žerićem – Žero.

Veliko se je govorilo in pisalo o sodelovanju med Ruskom in Žero, ki sta se srečala na nekem koncertu in se takoj dobro ujela ter spoprijateljila. Prijateljstvo je privedlo do poslovnega ali bolje rečeno ustvarjalnega sodelovanja. Žera je ta ustvarjalni del prepustil kar Rusku, ki je tako avtor skladbe Priznat ću joj sve.

Rusko je o osebnoizpovednem sporočilu skladbe povedal: "Sam sem bil velikokrat na tleh in tega nisem znal skrivati. Upanje pa me ni nikoli zapustilo, saj sem od nekdaj prepričan, da rek 'za vsakim dežjem posije sonce', še kako drži! Včasih se ustrašimo ljubezni in enostavno zbežimo. Mislimo, da smo naredili pravi korak, ampak dejansko ne dojamemo, da smo bili prav v tistem trenutku zaljubljenosti še kako srečni."

Pri nastanku skladbe je sodelovala priznana glasbena ekipa: "Poseben čar so skladbi dali tudi priznani slovenski glasbeniki kot so Roman Ratej, Miha Meglič, Aleš Zibelnik, Toni Juri in nenazadnje tudi moj dober prijatelj Cveto Polak," dodaja Rusko. Spremljevalne vokale so prispevali Nataša Zibelnik, Nina Maurovič Blatnik, Maida Džinić Poljak in Vlado Pilja.

Dražen Žerić - Žera je o Rusku in skladbi povedal: "Pesem je res super izpadla in upam, da bova še kdaj sodelovala. O Rusku pa lahko rečem, da je izjemno talentiran avtor in glasbenik."

Skladbo Priznat ću joj sve že nekaj časa lahko slišite na radijskih postajah, končno pa je skladbo pospremil tudi videospot! Za režijo in scenarij spota je 'zadolžen' Nenad Muždeka, za kamero je poprijel Dejan Babošek, spot kot celoto pa podpisuje produkcija Snaut. Za make-up sta poskrbeli Sandra Puhar in Karmen Klinc, posebna zahvala pa gre podjetju Worth Ltd –VenetFX.