Zabava

Rebeka v življenjski formi - Šajano čuva očka

Tomaž Mihelič
31. 1. 2013, 19.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Odkar se je Rebeka Dremelj poleti poslovila z glasbenih odrov, smo jo pošteno pogrešali. Tudi ona je že nestrpno čakala na vrnitev, čeprav je bila zelo aktivna nosečnica in je nastopala vse do zadnjega.

Po dobrih šestih mesecih je v življenjski formi in je videti še bolje kot na začetku kariere, ko se je potegovala za naziv najlepše zemljanke. Zaupala nam je recept za svojo prenovljeno podobo, za katero se še vedno poti, hkrati pa se mora braniti pred zlonamernimi očitki, češ da ne posveča dovolj pozornosti otroku.

Še sreča, da je vajena nizkih udarcev, ki so jo na poti med zvezde z leti utrdili.

Rebeka je znana po svoji izjemni energiji in prav zaradi nje se je lahko tako hitro vrnila na glasbeno prizorišče. »Že kot nosečnica sem bila dejavna do zadnjega dne. Nisem tip ženske, ki bi sedela doma s trebuhom in tarnala, kako sem iz dneva v dan širša. Po porodu sem bila tri mesece po 24 ur na dan s Šajano in ni mi bilo težko. Nato pa sem si zaželela spet med ljudi, saj sem človek, ki potrebuje izzive. Moj otrok pri tem ne čuti nobenega pomanjkanja pozornosti in me ne pogreša, saj nastopam zvečer, ko hčerka spi. Dejstvo je, da ji lahko dam več energije, če se trudim tudi zase in sem potem celovita. Pomembno je, da človek naredi kaj zase; četudi se vrnem domov zjutraj, ko se ona zbudi, mi ni težko ostati budna še nekaj ur. Pač malce 'nasankam', ampak pomembno je, da sva obe srečni. Tukaj je tudi očka, ki vskoči in pomaga po svojih najboljših močeh,« razkrije Rebeka pestrost svojega vsakdana.

Več v tiskani Lady