Zabava

Kje je Maja Keuc našla ljubezen?

31. 1. 2013, 11.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Maja Keuc si vsekakor ni izbrala ravno najlažje poti, je pa srečna kot še nikoli, saj resnično ceni, da je našla nekoga, s katerim se ujame in dopolnjuje.

Maja Keuc je študentka univerze Codarts v Rotterdamu, kjer tudi živi. Svojo univerzo opiše, kot veliko skupnost večjih smeri glasbe, plesa in igralstva v katerem se za vsakega še tako zadržanega študenta najde mesto, kjer se odpre in počuti sprejeto in spodbujajoče, da razvije svoje sposobnosti.

Kaj vse se uči s kolegi na predavanjih?

"V prvem letniku imam ogromno predmetov. Od tehnike petja, harmonije, kar je moj glavni predmet, do produkcije glasbe, songwritin (pisanje pesmi), zgodovino petja, world music, kjer se spoznavamo z različnimi stili in nači petja, hodim na ure klavirja, veliko je tudi teorije glasbe. Vzdušje pa je večinoma sproščeno in zabavno," suvereno odgovarja Maja.

Maja Keuc je tudi na Nizozemskem produktivna in ustvarjalna, saj veliko časa preživi po glasbenih studih, snema nov material za pesmi in združuje prijetno (ker zelo rada poje) s koristim (delo za faks). Te zanima kako se sliši tako ustvarjanje? Preveri v spodnji povezavi.

Maja je tudi v privatnem življenju zaljubljena. Zanimalo nas je kako ohranja ljubezen pristno in živo kjub razdalji več tisoč kilometrov?

"Vsekakor si nisem izbrala ravno najlažje poti, sem pa srečna kot še nikoli in sem sprejela, da vsega pač ne moreš imeti. Resnično cenim, da sem našla nekoga, s katerim se tako ujemam in dopolnjujem. To mi največ pomeni, čeprav naju loči velika razdalja ter zaposlen urnik obeh. Vse je možno, če v nekaj verjameš, imaš nekoga rad in si se zato pripravljeni potruditi po najboljših močeh. Za svojo sorodno dušo sem pripravljena marsikaj potrpeti in sprejeti."

Maja, veliko uspeha in sreče na izpitih, ostani zaljubljena ter zvesta sama sebi. Drži se!