Časopisa New York Post in New York Daily News sta namreč iz zanesljivih virov izvedela, da je razvpiti golfist, ki je svojo ženo prevaral z več deset ženskami (nekateri celo trdijo, da je ženo prevaral s kar 121 različnimi ženskami) osvojil srce Lindsey Vonn. Skupaj naj bi bila že od novembra 2012. Woods naj bi jo celo obiskal v Avstriji na tekmi, ter jo nato odpeljal na počitnice.

Viri pravijo, da naj bi se spoznala prav zaradi smučanja, saj je tudi 37-letni Woods navdušen smučar. Vonnovo naj bi spoznal v času, ko je otroke učila smučati. Gre za Woodsovo prvo resno zvezo po ločitvi od žene Elin Nordegren (za katero so pri Daily Postu ugotovili, da je tudi malo podobna Vonnovi). 28-letna Vonnova pa se je sicer šele januarja 2013 tudi uradno ločila od Thomasa Vonna.

Zakaj se Tiger Woods po vseh aferah pravzaprav sploh spušča v novo zvezo je bržkone skrivnost, viri blizu golfista pa pravijo, da se želi zopet poročiti ter da meni, da je Lindsey ''tista prava''. A vir v isti sapi dodaja, da je Vonnova zaradi Woodsove burne preteklosti potrebovala kar nekaj časa, da mu je začela zaupati. Njeni prijatelji pa naj bi bili nad njenim novim fantom – predvsem njegovo sposobnostjo ostati zvest – kljub temu zelo zaskrbljeni. Glede na to, s koliko ženskami je Woods varal prejšnjo ženo, lahko Lindsey le zaželimo srečo v novi ljubezni