Zabava

Tiger Woods osvojil še Lindsey Vonn?

S.R.
26. 1. 2013, 09.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Zakaj bi katerakoli ženska glede na vse afere Tigra Woodsa z njim še želela v resno zvezo, je zelo dobro vprašanje. A očitno je prav to storila ena boljših alpskih smučark Lindsey Vonn.

Časopisa New York Post in New York Daily News sta namreč iz zanesljivih virov izvedela, da je razvpiti golfist, ki je svojo ženo prevaral z več deset ženskami (nekateri celo trdijo, da je ženo prevaral s kar 121 različnimi ženskami) osvojil srce Lindsey Vonn. Skupaj naj bi bila že od novembra 2012. Woods naj bi jo celo obiskal v Avstriji na tekmi, ter jo nato odpeljal na počitnice.

Viri pravijo, da naj bi se spoznala prav zaradi smučanja, saj je tudi 37-letni Woods navdušen smučar. Vonnovo naj bi spoznal v času, ko je otroke učila smučati. Gre za Woodsovo prvo resno zvezo po ločitvi od žene Elin Nordegren (za katero so pri Daily Postu ugotovili, da je tudi malo podobna Vonnovi). 28-letna Vonnova pa se je sicer šele januarja 2013 tudi uradno ločila od Thomasa Vonna.

Zakaj se Tiger Woods po vseh aferah pravzaprav sploh spušča v novo zvezo je bržkone skrivnost, viri blizu golfista pa pravijo, da se želi zopet poročiti ter da meni, da je Lindsey ''tista prava''. A vir v isti sapi dodaja, da je Vonnova zaradi Woodsove burne preteklosti potrebovala kar nekaj časa, da mu je začela zaupati. Njeni prijatelji pa naj bi bili nad njenim novim fantom – predvsem njegovo sposobnostjo ostati zvest – kljub temu zelo zaskrbljeni. Glede na to, s koliko ženskami je Woods varal prejšnjo ženo, lahko Lindsey le zaželimo srečo v novi ljubezni