Zabava

Lili, Brigita in Vanessa stavijo na svojo strast

24. 1. 2013, 10.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Punce, ki sestavljajo plesno skupino Lil' Getness so v svetu plesa aktivne že vrsto let. Z namenom, da svojo strast in ljubezen do plesa izrazijo nekoliko drugače, so se združile v šov skupino.

Plesna skupina Lil' Getness, ki jo sestavljajo Lili, Brigita in Vanessa, se je v javnosti začela pojavljati januarja lani. V svojem prvem letu skupnega delovanja so se povzpele na sam vrh in nastopile na mnogih prireditvah, v najrazličnejših klubih in diskotekah po vseh Sloveniji, na rojstnih dnevih javnega in odprtega tipa, prav tako pa so plesale v kar dveh videospotih. Spot za pesem Ona noče, reperja Tomosa in producenta Maxa Sebastiena in spot za pesem Ready to leave, srbskega pevca Iveze.

Punce delujejo pod okriljem agencije UltraPogled, ki skrbi za njihove nastope, prav tako pa so v minulem letu sodelovale s slovenskim Joe Cockerjem, Danielom Rampretom. Zadnji večji nastop v preteklem letu, so punce imele 22. decembra na tradicionalnem Božičnem Deejay Time-u, v Areni v Ljubljani. Napravljene v božičke, plesalka Vanessa še z odličnimi podaljški Hair Extensions Lady iz Nove Gorice, so se, v oblekah Zapeljiva.si, predstavile s plesno točko, v kateri je poleg njih zaplesal še božiček, Danijel Mutič. Občinstvo je bilo nad njihovim nastopom očitno navdušeno, saj so se kriki in pozitivne vibracije med njihovim plesom samo razširile.

Seveda pa ne smemo izpustiti tega, da jih je pot ponesla tudi v tujino! Kar nekaj nastopov so tako imele v sosednji Italiji, prav tako pa so plesale v Avstriji, kamor se bodo letos zagotovo še vrnile. Za letošnje leto dekleta obljubljajo zanimiv program ter veliko izvirnih ter energičnih novosti. Že v februarju postavne punce snemajo novi videospot, o katerem zaenkrat še vedno skrbno molčijo.