Zabava

Kdo bi si zaslužil viktorja popularnosti 2012?

A.M.
23. 1. 2013, 12.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Kdo je najbolj izvrien, kdo najbolj opazen in neprekosljiv? Do 24. januarja lahko v prvem krogu izberete najboljše in glasujete za medijske nagrade leta, ki jih - tako kot vsako leto - podeluje revija Stop.

In kako lahko glasujete za Viktorja popularnosti 2012?

Pošljite SMS sporočilo: VIK + kategorija + kandidat/-ka na 6767 (primer VIK TO Peter Klepec)

TO (TV osebnost)

TV (TV oddaja)

RO (radijska osebnost)

RP (radijska postaja)

GI (glasbeni izvajalec)

NET (spletna stran)

Vse podrobnosti ter pravila o glasovanju si lahko preberete tukaj.

Spomnimo, da so lansko leto slavili: pevka Tanja Žagar, radijska postaja Val 202, radijski voditelj Denis Avdić, spletna stran 24ur.com, televizijski voditelj Klemen Slakonja in TV-oddaja 24 ur.

V četrtek, 24. januarja, se konča prvi krog glasovanja za Viktorje popularnosti. Do takrat na uredništvu revije Stop še sprejemajo glasovnice na kuponih in glasove sms s predlaganimi kandidati v šestih 'popularnih' kategorijah. Vsi zainteresirani lahko še nekaj hlasujete za svojega najljubšega glasbenega izvajalca, TV-oddajo, televizijsko osebnost, radijsko postajo in radijsko osebnost ter spletno stran.

Nagrada Viktor je slovenska nagrada za medijske dosežke in dosežke v popularni kulturi.

Ko se bo končal prvi krog glasovanja, bo uredništvo Stopa preštelo vse glasove in predstavilo po pet kandidatov z največ glasovi v vsaki kategoriji. V drugem krogu se bo glasovalo le še zanje. Podrobnosti o glasovanju si lahko preberete tukaj.

##IMAGE-19390##