Zabava

Seksi Iris ga je zajahala…

S.R.
23. 1. 2013, 10.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Kljub izrednim zimskim razmeram povsod po Sloveniji, se je temperatura v Planetu Tuš Kranj na sredinem (16.1.2013) premiernem dogodku filma Django brez okovov iz ure v uro dvigala.

Številne znane obraze in obiskovalce so že ob 18. uri pred dvorano pričakali country ritmi, kavboji in mehanski rodeo bik. Animatorja Robert Pokovec in Andrej sta tri ure poskušala ''udomačiti in umiriti'' razjarjenega bika ter vabila vse pogumne obiskovalce, da se poskusijo kar najdlje obdržati na njegovem hrbtu. Za najboljše so bile razpisane nagrade v obliki pravih kavbojskih klobukov, šerifove značke in plakati, zato so obiskovalci z veseljem sprejeli težaven izziv.

##IMAGE-19379##Izziv pa sta z velikim veseljem sprejeli tudi pogumna znana obraza, naša lepotica Iris Mulej in atraktivna Manja Plešnar, ki sta se kot pravi kavbojki zavihali na hrbet divjega bika in ga več kot uspešno krotili. Na kavbojskem druženju so se nam pridružili tudi pevka Alenka Gotar v spremstvu člana slovenske košarkarske reprezentance, košarkarja Helios Domžale Urbana Gorjanca ter Grege Kutnerja, mednarodno priznanega DJ-a. Razveselile pa so nas tudi Anastazija, Alja in Sarči iz tekmovalke iz resničnostnega šova Paradise Hotel. Pridružila se nam je tudi letošnja Miss Earth Anjeza Barbatovci.

K odličnemu in pristnemu vzdušju pa so prav tako pripomogli moderator Gregor Murn, ter hostesi Tjaša in Laura, ki sta že od 17. ure dalje pred centrom naše obiskovalce prijazno vabili k druženju in ogledu filma.