Zabava

Raper Ževža nezadovoljen s stanjem v državi

19. 1. 2013, 09.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Povsod okoli nas prevladuje nezadovoljstvo, ljudje okoli nas so izgubljeni v iskanju samega sebe, kritičnost dosega svoj vrhunec, a vendar še obstaja upanje nekje globoko v nas. Človek si danes težko prizna, da pa mu glede na vso materialno kramo nič ne manjka.

Ževža v novi skladbi izraža predvsem nezadovoljstvo nad trenutnim stanjem v državi, tako na glasbeni sceni kot tudi drugje. Vendar kljub vsemu mladi kovalec rim iz Ljubljane ne obupuje, saj svoja čustva in frustracije ne tišči v sebi kot to počne večina ljudi, ampak prenaša vse skupaj na papir. Da vse skupaj zazveni v pravih hip hop ritmih, pa poskrbi njegov producent in založnik Borut Šemerl.

Skladba OKej je izrazno kritična skozi tekst, kot tudi skozi glasbo. Skladba verjetno ne bo vsem po godu, ampak že tista peščica podpornikov, ki se bodo našli v njej je dovolj. A je že na volju tudi na radijskih ter tv ekranih. Spot za skladbo je bil posnet v Ljubljani, za režijo in montažo je poskrbel mladi pokojni ustvarjalec Miha Jerman, kateri je za svoja leta ustvarjal čudeže, a si je pret kratkim vzel življenje. Ževža bo v naslednjih mesecih glasbeno zelo aktiven, saj ga čaka veliko živih nastopov in seveda snemanje novega materiala.

Za naš portal nam je tudi zaupal nekaj skrivnosti, katere lahko razberemo z naslednje pesmi katera je do sedaj na voljo le akustično, ter da ne bo pomote je samo posnetek a kot pravi raper singel njegovega albuma, ki naj bi ga izdal Ževža letos pri zaloložniku Borutu Šemerlu, kateru tudi skbi za glasbo raperja Ževže. Naslov pesmi je Roža, a pesem je mladi ustvarjalec posvetil svoji punci Tamari Andreuzzi, za katero pravi da je "roža katero ne pusti oveneti".