Zabava

Oriana z novim rockerjem?

K.Š.
16. 1. 2013, 13.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Seksi voditeljica, ki se je nedavno razšla z rockerjem Gianijem Popovskim, sicer pevcem skupine Noctiferia, je začela novo pot.

##IMAGE-19003##Postavna temnolaska italijanskih korenin je namreč po odhodu s POP TV, kjer niso znali ali hoteli izkoristiti njenih voditeljskih sposobnosti, dobila priložnost na konkurenčni televiziji. TV3 Medias ji je namreč ponudil vodenje kuharske oddaje, ki je bila prvič na sporedu 15. januarja, nanjo pa so nas opozorili s poplavo jumbo plakatov po vsej Sloveniji. 

Koliko se jih je zaradi Orianine čudovite podobe zaletelo, nam ni znano, vemo pa, da je bila gledanost prve oddaje precej razveseljujoča za Orianine nove šefe. 

Oriani pa očitno ne cveti le na poslovnem področju, temveč tudi na družabnem. Opazili smo jo na tradicionalnem šankovanju strelcev in kozorogov v Dvornem baru v Ljubljani, kjer se je neznansko zabavala v družbi enega najlepših dolgolascev med glasbeniki Matica Ajdiča.

Oriano smo poklicali in vprašali, ali je to začetek nove ljubezni in se je le nasmehila, rekoč, da sta z Maticem samo dobra prijatelja.