Zabava

Dejan Vunjak - Morda bo letos spoznal pravo

A.C./Lady
14. 1. 2013, 10.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Dejan Vunjak je s svojo skupino Brendijeve barabe večino decembra preživel na nastopih.

Čeprav je Dejan eden najpostavnejših mladih glasbenikov, pa pravi, da še ni našel tiste, ki bi osvojila njegovo srce. "Še vedno sem samski. Morda se bo to spremenilo letos, a pustimo času čas."

»Obenem sem se vozil od ene do druge radijske in televizijske postaje, kjer sem predstavljal svojo novo priredbo Od Murske do Kopra in svojo prvo ploščo, na kateri je nekaj mojih pesmi in priredb očetovih skladb,« je dejal Dejan.
Zadnji dan v letu je preživel na smučišču Kope, kjer je nastopal. »To je bilo moje drugo silvestrovanje na odru. Prvo sem doživel z očetom v letu 2010/11 v Litiji, kjer sem igral bobne. Drugo si bom za vedno zapomnil. Kope so kar pokale po šivih od ljudi, ki so prišli silvestrovat. Dobre volje in družbe ni manjkalo. Med igranjem se je Jasmina, ki mi je delala družbo na odru, sprehodila med množico in izbrala dekle; pred polnočjo je prišlo na oder, dahnil sem ji silvestrski poljub in ji pred obiskovalci izrekel novoletno voščilo,« je povedal Dejan, ki si v tem letu želi zdravja, nastopanja s skupino, veliko srečnih trenutkov, s katerimi se bo lahko tolažil v malo manj lepih dneh, in seveda veliko ljubezni.