Zabava

Nana Milčinski potrkala na ljubezenska čustva

A.M.
14. 1. 2013, 08.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V novoletnem času je Nana Milčinski, ki je nedavno izdala ploščo Še ena pomladka, posnela videospot za skladbo Dragi, ki je nastal v danih produkcijskih zmožnostih, torej kar med prijatelji.

Dragi je skladba, ki potrka na ljubezenska čustva in vsakega odpelje v svoje misli, v svoje spomine in tudi v svoj film. To se zgodi tudi dekletu in fantu na zabavi.

Videospot so pripravili Nana Milčinski, Sebastian Cavazza, Jana Zupančič, Mitja Ličen, Bobo Petrushevski, Mojca Gorogranc Petrushevska, Boštjan Podvršič in Matjaž Moraus Zdešar. V njem pa nastopajo: Mateja Bajda, Rajko Tekalec, Luka Jurkovič, Špela Est, Nina Lešnjak Lepša, Boštjan Lešnjak, Primož Vrhovec in Tanja Matijašević.

Zgodba, kaj se bo z njima zgodilo, ostaja odprta, gledalca pa morda odpelje v situacijo, ko se je tudi sam znašel na zabavi med samimi pari, ali pa v spomin, ko je bil s kom srečen ... Kako se vse skupaj razplete, pa dobimo odgovor v novem video projektu Dragi.

Tik pred koncem leta je Nana Milčinski predstavila tudi drugi singel s plošče Zaljubi se v življenje, ki je tako kot vse trinajst skladb na plošči nastal na podlagi izjemne poezije vsem znanega Franeta Milčinskega Ježka.