Zabava

Na ledu tudi Tanja Žagar, Saška Lendero, Eva Cimbola in Nuša Derenda

U.K.
10. 1. 2013, 17.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Hokej je še vedno doma v Ljubljani, Plečnikov štadion po letih razpadanja predstavlja imenitno kuliso za nepozabne dogodke in – brez radiev Aktual in Veseljak ni prave zabave!

Ljubitelji športa so si minuli konec tedna zapomnili po nepozabnem dogodku – petdnevnem Telemach IceFestu, saj je ponovno oživljeni Plečnikov štadion za Bežigradom gostil hokejski turnir štirih ekip iz razširjenega avstrijskega prvenstva, pred in po vsaki tekmi pa je bilo po zaslugi radiev Aktual in Veseljak zelo veselo pod prireditvenim šotorom.

 

Za navijače, ki so spremljali navdušujoče hokejske dvoboje so poskrbeli voditelji in voditeljice radiev Aktual in Veseljak, saj so skupaj z glasbeniki pripravili nepozabno vzdušje. Tam so bile Tanja Žagar, Saška Lendero in Nuša Derenda, pa DJ Boštjan in nepogrešljiva Eva Cimbola … kako razigrano je bilo, pove podatek, da so bili izpadi električne energije nekaj povsem vsakdanjega, a nastopajočih tudi to ni ustavilo in še nekaj se bo govorilo o odličnem petju Tanje Žagar »na suho«. Mojstri so pač mojstri …

 

Na Telemach IceFestu 2013 so poleg domače HDD Olimpije nastopile še hrvaški Medveščak in avstrijski VSV Beljak ter celovški KAC, napete boje pa si je ogledalo več kot trideset tisoč ljudi. Več o turnirju si lahko preberete na http://www.ekipa.org/rubrika/hokej/!