Zabava

Vsega je kriv njen bivši

U.K.
9. 1. 2013, 10.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Bivši mož ameriške pevke Mariah Carey je napisal spomine o tem kako je bilo, ko sta bila še poročena.

V knjigi z imenom Hitmaker, je Tommy Mottola sicer priznal, da je svojo ženo poskušal nenehno nadzirati in da je bil obseden s tem, da bi Mariah zaslovela. Dodal pa je tudi, da gre njena slava v glavnem njemu.

»Če sem izpadel kot oblastniški se opravičujem. Sem bil obsesiven? Da, ampak prav ta obsesivnost je razlog za njen uspeh.«

Tako je Tommy zapisal in bolj ali manj sebi pripisal zasluge za pevkin uspeh. Mottola je tudi dodal, da je takoj vedel, da je Mariah ena najboljših pevk vseh časov. Že ko jo je videl kot 18 letno mladenko. In res je njen prvi album presegel 15 milijonsko naklado.

Leta 1993 se je Mottola ločil od svoje žene in se poročil z Mariah. V knjigi je priznal, da je poskušal pevko kontrolirati in sama je hišo v kateri sta živela kasneje poimenovala Sing Sing, življenje z Mottola pa 'privatni pekel'. Mottola kljub vsemu trdi, da je vse storil zanjo in za njeno kariero.

Zanimivo je samo, da je Mariahina kariera, kljub temu, da se je ločila od Mottole že leta 1999, še zmeraj na tako visokem nivoju kot je bila kdajkoli.