Zabava

Neprepoznavna Lindsay

K. Š.
4. 1. 2013, 11.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Igralka se je popolnoma zapustila in paparaci so 'priložnost' takoj zagrabili. Kaj se skriva za njenim videzom, pa najbrž ve le sama.

Res ne more biti enostavno biti Lindsay Lohan … V hollywoodske studie je vkorakala že kot mala navihana deklica in od takrat niza en (ne)uspeh za drugim.

Spomnimo se je iz ogromnega števila družinskih in zabavnih filmov, a na žalost se je večina spomni zaradi škandalov. Te je začela nizati že kar nekaj let nazaj … Takrat, ko je 'zrasla' in ni bila več ena od mnogih otroških zvezd(ic). Njeno življenje res ne more biti lahko, saj ima poleg osebnih problemov, tudi kup neuspešnih projektov. Zadnji je Liz&Dick, ki so ga kritiki dobesedno raztrgali. Interpretacija Liz Taylor naj bi mladi igralki popolnoma spodletela. Pa ji je res?

So prekometni kilogrami posledica premnogih negativnih kritik?

Kakor koli že, vsi vemo, da lahko stres pusti vidne posledice tudi na našem telesu. Ena od teh je prekomerna teža. Lindsay se je pred nekaj dnevi pojavila na ulicah Los Angelesa v širokih in razvlečenih oblačilih, z neurejeno pričesko in s kar nekaj kilogrami viška. Seveda so bili paparaci takoj na preži in jo ujeli v tem 'nepravem trenutku'. 

Mogoče so tuji mediji res nekoliko preveč kritični do te igralke … Nam se namreč njena interpretacije legendarne Taylorjeve sploh ni zdela tako slaba. Poglejte tudi sami in pokomentirajte! ##IMAGE-18508##