Zabava

Jurij Zrnec – zakonske težave in težave pri vseh dogovorih

Lady
31. 12. 2012, 09.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Nekateri med nami so komaj čakali, da se je leto 2012 poslovilo, saj s pričakovanji gledajo v prihodnost.

Ker pa je dobršen del našega življenja odvisen od položaja planetov ob našem rojstvu, se lahko včasih z vsemi štirimi bojujemo proti usodi, pa ji ne moremo ubežati. In kaj v letu 2013 čaka znane Slovence? 

Zakonske težave Jureta Zrneca (25. 3. 1978)

Kot do vseh ovnov, rojenih v prvi dekadi, tudi do Jureta Zrneca zvezde niso prijazne. Zadnji dve leti in pol mu je nad glavo visel damoklejev meč v prispodobi Saturna. Prav ta veliki učitelj mu je blokiral Luno in Sonce. Takšen položaj pa pomeni popolno zaporo na vseh ravneh: v zasebnosti, delu, zdravju. Če se najprej poglobimo v Luno, ki je na simbolni ravni prispodoba za ženo, so logična posledica Saturnove blokade težave v partnerski zvezi. Svoje je dodal še Uran, ki je podžgal njegovo Sonce, tako da je Zrnec vlekel nekatere napačne, prehitre in nepremišljene poteze. Posledice so bile tudi poškodbe sklepov. Povrhu pa je olja na ogenj nesreč prilival še Pluton, ki je tvoril kvadrat na njegovo Sonce, zato je Jure prestajal pravi pekel. Za seboj ima enega najtežjih trenutkov v življenju, zgodba pa še ni končana. Pluton zdaj zavira njegovo Luno, kar napoveduje zakonske zaplete, in le strpnost ter ljubezen z druge strani lahko nakazano reši v skupno dobro. Nekaj upanja, da se bo zgodba končala srečno, daje Jupiter, ki tako Juretovo Sonce kot njegovo Luno naslavlja s pozitivnim sporočilom. V tem letu bo Jure pod vplivom karmične tarotove karte dvojčka, kar lahko napoveduje zakonske težave in težave pri vseh dogovorih. Šele po rojstnem dnevu 2013 bo vzel vajeti svojega življenja v roke in bo spet takšen, kot je bil in kot ga poznamo. Skratka, če bo uporabil malce tistega, kar zna, in malo modrosti, bo vstopil v prihodnje, srečnejše obdobje.

Astrologinja Roža pa je pogledala tudi v zvezde Stojana Auerja, Tine Maze, Jasne Kuljaj in Andreja Murka. Kakšno pa bo njihovo leto, si lahko preberete v novi Lady, ki vas že danes čaka v trafiki!