Zabava

Že veste kje boste na silvestrovo?

S.R.
29. 12. 2012, 16.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Priklopite se na frekvence radia Aktual in radia Kum od 20. ure dalje, kjer boste doživeli nepozabno noč in najboljšo zabavo s skok v novo leto 2013.

Znani slovenski DJ z 27-letnimi izkušnjami in voditelj radijske oddaje "60-90" na radiu Aktual in radiu Kum DJ-Dady tudi tokrat na najdaljšo noč v letu ne bo počival.
Na radiu Aktual in radiu Kum bo na Silvestrovo v živo od 20. ure zabaval svoje poslušalke in poslušalce z najboljšo žurersko glasbo za vse generacije, odlično dozo dobrega humorja ter lepimi nagradami. Z izkušnjami od prejšnjih let Vam DJ-Dady garantira, da vas bodo noge bolele od plesa :)

Ker pa noben moški ne sme biti sam (zaradi takšnih in drugačnih razlogov), mu bo družbo na silvestrski večer delala voditeljica radia Kum, Mojca Dolinšek. In da DY-Dady-ju ne bo preveč "dolgčas" bo poskrbela Mojca z raznimi "provokacijami", kot jih le ženske znajo :)
In kakšne naj bi bile te provokacije ?
Izvedeli boste samo, če se boste  na silvesterski večer od 20. ure priklopili na naše radijske frekvence in v leto 2013 vstopili skupaj z DJ Dady-jem in Mojco na frekvencah radia Aktual in radia Kum.