Zabava

Bodo Britney brcnili iz X Factorja?

S.R.
29. 12. 2012, 12.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Vse glasnejše so govorice, da bo Britneyjina prva sezona v vlogi sodnice ameriškega X Factorja prav lahko tudi njena zadnja.

December ni bil ravno prijazen do pop princese. Najprej so se pojavile govorice o težavah v njenem zasebnem življenju, ki jih je še poglobila izjava brata nekdanjega moža Kevina Federlina. Njegov Brat Christopher je namreč javno izjavil, da naj bi bil on oče prvega otroka Britney Spears.

Da je vse še huje, so vse glasnejše tudi govorice, da bodo Britney po domače povedano ''brcnili'' s stola sodnice v ameriški verziji resničnostnega šova X Factor. Ustvarjalci naj bi bili namreč kar malce nejevoljni, da so ji plačali 15 milijonov dolarjev (s tem je daleč najdražja sodnica X Factorja), da v oddaji govori le ''neverjetno'' in podobno. Velik faktor pri tem, da bodo Britney odpustili naj bi bil tudi sodnik Simon Cowell, ki z njo ni prav nič zadovoljen. Želel je namreč ''noro Britney'', dobil pa ''dolgočasno Britney''. Prihodnost nekdanje pop princeske tako v tem trenutku ne izgleda ravno rožnata.