Zabava

Šokantno – So Whitney Houston res umorili?

K.Š.
27. 12. 2012, 22.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

12.februarja 2012 se je za vedno ugasnila ena največjih glasbenih zvezd vseh časov. Whitney naj bi umrla zaradi prepovedanih substanc … A nekdo trdi, da ni tako.

Ime mu je Paul Huebel in je zasebni detektiv. Že nekaj časa preiskuje primer smrti legendarne pevke. Po njegovem mnenju Whitney ni umrla zaradi srčnega napada, temveč sta jo hladnokrvno umorila dva mafijska morilca. Razlog? Več kot milijon in pol ameriških dolarjev težek dolg, ki naj bi ga pevka imela do nekega nevarnega trgovca z drogo. 

Kakšni so pa dokazi?

Huebel trdi, da je že mrliški oglednik zapisal, da so bile na truplu sledi nasilja. Poleg tega pa pravi, da so hotelske varnostne kamere posnele dva moška, ki naj bi vstopila v pevkino sobo. Detektiv, ki po vsej verjetnosti išče le pozornost in brezplačno reklamo, trdi, da bo dokazal, da so pevko umorili.
Sicer pa so že marca letos nekateri namigovali, da bi bila lahko Whitney žrtev hladnokrvnega umora. Takrat so krožile novice, da bi bili v umor lahko vpleteni celo nekateri njeni sorodniki. Tudi njeni najbližji naj bi želeli, da se primer spet odpre. 

Kakor koli že, pred malo manj kot letom dni smo izgubili enega lepših vokalov vseh časov in žensko, ki nam je s svojo glasbo podarjala nepozabne trenutke.