Zabava

Izbirajte viktorje!

S.M./Stop
14. 12. 2012, 15.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Začenja se glasovanje za viktorje popularnosti 2012, ki jih bomo podelili prihodnjo pomlad.

Se jih spomnite? Borisa Kobala, Slona in Sadeža, Vida Valiča, Jonasa Žnidaršiča, Gojmirja Lešnjaka, Ane Lize in Lada Bizovičarja? Seveda, lansko pomlad so družno in nepozabno zaznamovali podelitev viktorjev 2011. A niso bili oni dobitniki, kipci so iz njihovih rok, pospremljeni z izvirnimi humornimi vložki, romali v roke dobitnikov nagrad. Kakšen viktorski večer! 

V tokratni številki Stopa se začenja glasovanje za viktorje popularnosti za leto 2012. Za tistih šest kategorij, ko bralci, gledalci in poslušalci slovenskih medijskih vsebin sami izberete, kdo je po vašem mnenju zaznamoval leto. Glasujte za svoje najljubše: televizijsko osebnost, televizijsko oddajo, radijskega voditelja, radijsko postajo, glasbenega izvajalca in spletno stran.  To storite z glasovnico, ki bo objavljena v revijah Stop, Jana, Lady in Obrazi, ali s poslanim kratkim sporočilom (SMS). Kuponi bodo označeni z zaporedno številko kroga glasovanja in z datumom, do katerega veljajo. Po koncu prvega kroga glasovanja bomo prešteli glasove in dobili pet finalistov iz vsake kategorije za viktorje popularnosti. Takrat bo svoje glasove dodalo tudi uredništvo revije Stop. Peterica finalistov vsake kategorije se bo uvrstila v drugi krog, ko boste lahko izbirali le med kandidati, navedenimi na kuponu. Saj veste, zmagovalci viktorjev popularnosti bodo tisti, ki bodo v posamezni kategoriji prejeli največ glasov (uredništvo revije Stop v drugem krogu ne glasuje več). Glasovi iz prvega kroga se ne bodo prenesli v drugi krog.

Toliko o pravilih in poteku glasovanja. Zdaj pa si še osvežimo spomin, kdo so bili lanskoletni zmagovalci. Viktorja popularnosti je kot glasbena izvajalka prejela Tanja Žagar, televizijska osebnost je postal Klemen Slakonja, izbrana televizijska oddaja 24 ur, radijska osebnost Denis Avdič, radijska postaja Val 202 in spletna stran 24ur.com.

Pogoji in navodila za uporabo storitve VIKTORJI

1. SPLOŠNE DOLOČBE

Posebni pogoji in navodila za uporabo storitve Viktorji, ki deluje v okviru storitve "mobilnestoritve.com" (v nadaljevanju Pogoji) opredeljujejo pogoje poslovanja storitve VIKTORJI (v nadaljevanju storitev), ki jo ponuja podjetje Hardlab d.o.o., Vilharjeva 27, 1000 Ljubljana in za storitev v celoti odgovarja. Naročnik storitve

je podjetje Salomon, d.o.o., Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana - Polje, v nadaljevanju Salomon.

Opis storitve

Storitev obsega ponudbo različnih mobilnih storitev objavljenih v različnih medijih, kjer nastopa Salomon:

- SMS glasovanja, kvizi, mnenja

Komu je storitev na voljo

Storitev je na voljo uporabnikom Mobitela, Simobila, Tušmobila, Debitela in Izimobila.

Definicije pojmov

Ponudnik storitve: Hardlab d.o.o., Vilharjeva 27, 1000 Ljubljana, ki za storitev v celoti odgovarja.

Naročnik storitve: Salomon, d.o.o., Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje.

Ponudnik poti: družbe Telekom d.d., Simobil d.d. in Tušmobil d.o.o.

Splošni pogoji poslovanja za uporabo storitev digitalnega mobilnega javnega telekomunikacijskega omrežja družbe Telekom Slovenije d.d., Simobil d.d. in Tušmobil d.o.o. (v nadaljevanju: splošni pogoji poslovanja) se pri uporabi storitve uporabljajo smiselno.

Uporabnik storitve je lahko vsak uporabnik omrežja Telekom (Naročniki TelekomGSM/UMTS, Mobiuporabnik in Debitelov naročnik ter Izimobil predplačnik) in uporabnik omrežij Simobil ter Tušmobil, ki je opremljen z ustreznim mobilnikom in se strinja s temi pogoji uporabe storitve

Uporaba storitve se omogoča nedoločenemu številu uporabnikov, ki sprejmejo Pogoje storitve ponudnika objavljene na spletni strani Ponudnika storitve ali drugem stalnem medijskem nosilcu, na način, pod pogoji in v skladu s temi Pogoji ter drugimi navodili.

2. UPORABA STORITVE

Obveznosti uporabnika

Uporabnik mora pred prvo uporabo storitve potrditi, da je seznanjen in se strinja s pogoji storitve objavljenimi na www.viktorji.si. V primeru, da se uporabnik s pogoji ne strinja in strinjanja ne potrdi, ne more sodelovati.

Pri zahtevah po storitvi preko SMS sporočil uporabnik potrdi strinjanje s pogoji s poslanim SMS sporočilom.

Starost in odgovornost

Za uporabo storitve VIKTORJI ni starostnih omejitev.

Plačilo storitev

Vsebine storitve VIKTORJI so plačljive. Uporabnik je dolžan plačati te storitve, v skladu s cenikom ponudnika storitve in na način, kot ga določa ponudnik poti.

Omejitve glasovanja:

Število poslanih glasov s posamezne telefonske številke ni omejeno. Prav tako ni omejeno število glasov, ki jih lahko pošlje posamezni glasovalec. 

Ponudnik poti obračunava uporabo storitve za preteklo obračunsko obdobje. Uporaba storitve je na računu izkazana. Uporabnikom predplačniških paketov se cena storitve odšteje od prednaročniškega računa oz. stanja na računu.

V primeru, da uporabnik svojih obveznosti do ponudnika poti ne poravna pravočasno, se smiselno uporabljajo Splošni pogoji za uporabo storitev omrežja kateremu uporabnik pripada.

Ponudnik storitve lahko spreminja cenik, o tem pa uporabnike obvešča na vseh mestih, kjer so objavljeni Pogoji in navodila za uporabo storitve. V primeru, da se pogoji storitve spremenijo, mora uporabnik pogoje ponovno potrditi.

Opis storitve Viktorji

Oglaševanje glasovanja za Viktorje popularnosti bo potekalo v različnih medijih. Uporabnik bo svoj glas lahko poslal na naslednji način:

Kategorije za Viktorja popularnosti:

TO (tv osebnost)

TV (tv oddaja)

RO (radijska osebnost)

RP (radijska postaja)

GI (glasbeni izvajalec)

NET (spletna stran ali portal)

 

1. del glasovanja:

18.12.2012 – 16.1.2013: bralci predlagajo svoje kandidate za Viktorja popularnosti. 5 predlaganih kandidatov, ki bodo zbrali največ glasov v posamezni kategoriji, bo objavljenih v revijah za 2. krog glasovanja.

VIK + kategorija + kandidat

 

SMS s ključno besedo VIK + kategorija + kandidat bo bralec poslal na številko 6767.

*Primer: VIK TO Peter Klepec

 

2. del glasovanja:

23.1.2013 – 27.2.2013: glasovanje za finaliste.

Imena kandidatov, ki se bodo uvrstili v finalno glasovanje, bodo v posamezni kategoriji razporejena po abecednem redu in oštevilčena od 1 – 5. Finalno glasovanje bo potekalo na naslednji način:

VIK + kategorija + zaporedna št. kandidata

 

SMS s ključno besedo VIK + kategorija + zaporedna št. kandidata bo bralec poslal na številko 6767.

*Primer: VIK TO 6

Uporabnik lahko sodeluje tudi preko glasovnic, objavljenih v revijah Stop, Lady in Jana.

Veljajo le originalne glasovnice (fotokopiranih glasovnic ali dopisnic brez glasovnice ne bomo upoštevali). Uporabnik ni dolžan napisati osebnih podatkov na glasovnico (v tem primeru ne sodeluje v nagradnih žrebanjih). 

Nakup revije ni pogoj za glasovanje in sodelovanje v nagradni igri.

Z glasovanjem se strinjate s Pogoji uporabe in pravili, objavljenimi na spletni strani www.viktorji.si, in nepreklicno izjavljate, da je namen vašega oddanega glasu podpora vašemu izbrancu pri potegovanju za Viktorja popularnosti in ne nagrada iz nagradnega sklada. Izžrebane sodelujoče bomo pozvali za polne podatke, vključno z davčno številko, ki se zbira samo v primeru, če izžrebancu pripada nagrada iz nagradnega sklada. V primeru, da nagrajenec svojih popolnih podatkov ne posreduje oziroma je nedosegljiv 48 ur od žrebanja, pomeni, da se nagradi odpoveduje oz. ni upravičen do nagrade. V tem primeru bomo nagrado žrebali ponovno. Nagrade niso prenosljive ali izplačljive v denarju. Akontacijo dohodnine plača nagrajenec. Nagrajenci se strinjajo z objavo njihovih imen v reviji STOP in v drugih javnih medijih ter v medijskih sporočilih, povezanih s prireditvijo Viktor.

Storitev je na voljo za uporabnike Telekoml, Simobil, Tušmobil, Debitel in Izimobil. Cena poslanega sporočila je po ceniku vašega operaterja, cena povratnega sporočila je 0,99 EUR z DDV. Z uporabo storitev se strinjate s Pogoji uporabe na www.mobilnestoritve.com. Z glasovanjem NE boste včlanjeni v sms klub. Ponudnik in izvajalec storitve je Hardlab d.o.o., Vilharjeva 27, Ljubljana. Naročnik storitve je Salomon, d.o.o., Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje. Pomoč uporabnikom na 01/5188 271. Pravila glasovanja si lahko preberete na www.viktorji.si. Nakup revije ni pogoj za sodelovanje.

Število poslanih glasov s posamezne telefonske številke ni omejeno. Prav tako ni omejeno število glasov, ki jih lahko pošlje posamezni glasovalec.

Pričetek glasovanja Viktorji  18.12.2012 ob 00:01.  Konec glasovanja 27.2.2013 ob 23:59.

Nagrade 

20 x ženska dišava Cartier Baiser Vole edp 30 ml

10 x moška dišava Cartier Declaration D'Un soir edt 50 ml  

10 x vstopnica za Viktorje

Zmagovalec in nagrajenci bodo objavljeni v reviji Stop in na spletni strani www.viktorji.si.

Cenik

Vsak poslani SMS uporabnika se zaračuna po vsakokratnem veljavnem ceniku ponudnika omrežja
Glasovanje Viktorji:  cena poslanega sporočila je po ceniku vašega operaterja. Cena prejetega SMS sporočila je 0,99 EUR in vključuje DDV.

Cena povratnega SMS sporočila za glasovanja bo vedno objavljena v mediju objave, kjer bo cena posebej poudarjena.

 

Nagradne igre so izvedene v skladu z veljavno zakonodajo.

Žrebanje nagrajencev bo komisijsko in bo opravljeno v prostorih podjetja Salomon d.o.o., rezultati pa bodo objavljeni v reviji Stop. Trajanje nagradnih iger bo objavljeno v oglasih za nagradno igro, pravila, pogoji in informacije pa bodo za vsako nagradno igro objavljena na www.viktorji.si. Nagrajenci/izžrebanci se s sodelovanjem v navedenih storitvah strinjajo, da se v primeru, da so izžrebani, njihova imena objavimo v reviji Stop in v drugih javnih medijih in v medijskih sporočilih povezanih s prireditvijo Viktor.

Akontacijo dohodnine za prejem nagrade poravna naročnik storitve.

Opozorilo Mobiuporabnikom in uporabnikom sistema Halo: v servisih lahko sodelujete, dokler je stanje na vašem računu pozitivno. Prav zato vam priporočamo, da pred začetkom preverite, če je stanje na računu dovolj visoko za nemoteno uporabo.

3. ZASEBNOST IN VARSTVO PODATKOV

Ponudnik storitev se zavezuje, da bo skrbno in s skladu z Zakonodajo varoval podatke uporabnikov in pri tem postopal v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov.


Zbiranje osebnih podatkov

Podatki se zbirajo na podlagi osebne privolitve posameznika.

Osebni podatki sodelujočih se obvezno zbirajo za namen neposrednega trženja - direktni marketing, ki zajema vodenja lastne evidence sodelujočih, brezplačnega SMS/MMS obveščanja, telefonskega anketiranja ter ponujanja blaga in storitev z uporabo poštnih storitev.

V tem okviru se zbirajo naslednji podatki: osebno ime, naslov stalnega ali začasnega prebivališča, telefonska številka, naslov elektronske pošte.

V primeru, da je sodelujoči izžreban in mu pripada nagrada, se davčna številka, kot zelo občutljiv osebni podatek, zahteva naknadno samo od dejanskih izžrebancev in še to samo v primeru, ko tako nalaga zakonodaja.

Hardlab d.o.o. spoštuje zasebnost in se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke skrbno varoval in jih brez privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih ne bo uporabil v druge namene, kot izključno za uspešno izvajanje storitve.

4. ZAVRNITEV ODGOVORNOSTI

Ponudnik storitev ne more zagotavljati delovanja storitve v primeru izpada omrežja mobilnega operaterja, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile delovanje storitve.

Ponudnik poti zagotavlja zanesljivo posredovanje tistih SMS sporočil uporabnikov, ki jih je sintaktično pravilne prejel na svoj SMS center. V primeru, da sporočilo ne doseže uporabnika (uporabnik ima izklopljen telefon ali je v območju, kjer ni GSM/UMTS signala ali ima poln predal za SMS Sporočila), se ponudnik poti obveže, da bo poskušal sporočilo dostaviti uporabniku še 72 ur po prvem poizkusu. Po preteku tega roka ponudnik poti sporočilo zavrže. Četudi Sporočilo ne doseže uporabnika, ponudnik poti opravljeno storitev le-temu zaračuna.

V kolikor je bila storitev s strani ponudnika opravljena, ponudnik poti opravljeno storitev uporabniku zaračuna tudi v primeru, da uporabniku sporočila ni uspel v 72 urah dostaviti zaradi razlogov, navedenih v prejšnjem odstavku, in iz drugih razlogov, ki jih opredeljujejo Splošni pogoji ponudnika poti. 

5. REKLAMACIJE

Ponudnik storitev sprejema reklamacije:

od 07:00 - 19:00 (ponedeljek - petek)

od 08:00 - 13:00 (sobota)

na telefonski številki: 01/ 5188 271

ali na:

info@hardlab.com

Reklamacije se rešujejo med 10:00 - 16:00 uro (pon-pet) in so običajno rešene še isti delovni dan, ko je bila reklamacija sprejeta. V primeru, da je bila reklamacija sprejeta izven delovnega časa reševanja reklamacij, se ta rešuje prvi možen delovni dan.

V primeru utemeljenih reklamacij se ponudnik storitev zavezuje, da jih bo odpravil v razumnem času in o tem obvestil uporabnika.

Vse reklamacije, ki se nanašajo na storitev rešuje ponudnik storitve, če to ni določeno drugače.

Vse reklamacije povezane z delovanjem omrežja mobilnega operaterja, rešuje mobilni operater.

V primeru pozitivno rešene reklamacije, ki se nanaša na plačilo storitev, bo ponudnik poti vrnil uporabniku znesek, na katerega se nanaša predmetna reklamacija v skladu z lastnimi postopki.

Ponudnik poti rešuje izključno reklamacije, ki se nanašajo na neizvršen prenos in plačila storitev. Takšne reklamacije mora uporabnik  v pisni obliki nasloviti na reklamacijsko službo ponudnika poti v roku 15 dni od prejema računa. Vse ostale reklamacije rešuje ponudnik storitev.

6. KRŠITVE

Ponudnik storitve bo izključil vse uporabnike, ki delujejo v nasprotju s Pogoji ali z drugimi dejanji, ki jih sankcionira zakonodaja Republike Slovenije.

Ponudnik storitve bo izključil vse uporabnike, ki delujejo v nasprotju s Splošnimi in Posebnimi Pravili in pogoji oziroma so njihova dejanja v nasprotju z veljavno zakonodajo Republike Slovenije.

V kolikor bo obstajal sum zlorabe sistema pri anketah in glasovanjih pri določenih storitvah, si Hardlab pridržuje pravico, da takšnega uporabnika izključi iz glasovanja in anket, njegovi glasovi pa se ne upoštevajo. 

V kolikor pri uporabi storitev pride do suma, da uporabnik do njih dostopa na tehnično sporen način, si Hardlab pridržuje pravico blokirati takšnega uporabnika in mu prepovedati nadaljnjo uporabo storitev, njegovi glasovi pa se ne upoštevajo.

7. SPLOŠNO

Ponudnik storitev lahko spreminja te pogoje uporabe storitve VIKTORJI. Ponudnik storitve se zavezuje, da bo o vseh spremembah in novostih svoje uporabnike obveščal na vseh mestih, kjer so objavljena navodila za uporabo storitev in v Pogojih.

 

VIKTORJI NAGRADE

 20 x ženska dišava Cartier Baiser Vole edp 30 ml

10 x moška dišava Cartier Declaration D'Un soir edt 50 ml  

10 x vstopnica za Viktorje

 

Pošljite SMS sporočilo:

VIK + kategorija + kandidat/-ka na številko 6767

TO (tv osebnost)

TV (tv oddaja)

RO (radijska osebnost)

RP (radijska postaja)

GI (glasbeni izvajalec)

NET (spletna stran)

 *Primer: VIK TO Peter Klepec

 Z glasovanjem ne boste včlanjeni v SMS klub.  

Drobni tisk:

Z glasovanjem se strinjate s Pogoji uporabe in pravili, objavljenimi na spletni strani www.viktorji.si, in nepreklicno izjavljate, da je namen vašega oddanega glasu podpora vašemu izbrancu pri potegovanju za Viktorja popularnosti in ne nagrada iz nagradnega sklada. Izžrebane sodelujoče bomo pozvali za polne podatke, vključno z davčno številko, ki se zbira samo v primeru, če izžrebancu pripada nagrada iz nagradnega sklada. V primeru, da nagrajenec svojih popolnih podatkov ne posreduje oziroma je nedosegljiv 48 ur od žrebanja, pomeni, da se nagradi odpoveduje oz. ni upravičen do nagrade. V tem primeru bomo nagrado žrebali ponovno. Nagrade niso prenosljive ali izplačljive v denarju. Akontacijo dohodnine plača nagrajenec. Nagrajenci se strinjajo z objavo njihovih imen v reviji STOP in v drugih javnih medijih ter v medijskih sporočilih, povezanih s prireditvijo Viktor.

Pričetek glasovanja Viktorji  18.12.2012 ob 00:01. Konec glasovanja 27.2.2013 ob 23:59. Na voljo za uporabnike Mobitel, Simobil, Tušmobil, Debitel, Izimobil in paket M mobil. Cena poslanega sporočila je po ceniku vašega operaterja, cena povratnega sporočila je 0,99 EUR z DDV. Z uporabo storitev se strinjate s Pogoji uporabe na www.mobilnestoritve.com. Z glasovanjem NE boste včlanjeni v sms klub. Ponudnik in izvajalec storitve je Hardlab d.o.o., Janežičeva 12, Ljubljana. Naročnik oglasa je Salomon, d.o.o., Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje. Pomoč uporabnikom na 01/5188 271. Pravila glasovanja si lahko preberete na www.viktorji.si. Nakup revije ni pogoj za sodelovanje. Število poslanih glasov s posamezne telefonske številke ni omejeno. Prav tako ni omejeno število glasov, ki jih lahko pošlje posamezni glasovalec.