Zabava

POP TV - Modna muha ali skrivanje pleše?

L.Ž./Lady
14. 12. 2012, 07.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ali si naši fantje brijejo glave, ker je moderno, ali zaradi prikrivanja plešavosti, niti ni pomembno. . Glavno je, da so zadovoljni s svojim videzom.

Kojak ali Telly Savalas, ki ga je upodobil Yul Brynner, Bruce Willis, Andree Agassi in Saquille O'Neall so zvezdniki, ki so obritim glavam navkljub – ali pa prav zaradi njih – tarče poželjivih pogledov oboževalk po vsem svetu. Toda zakaj bi Slovenke hrepenele po tujih obritoglavcih, če pa imamo na sončni strani Alp možakarjev golih glav v izobilju. Ali si naši fantje brijejo glave, ker je moderno, ali zaradi prikrivanja plešavosti, niti ni pomembno. Glavno je, da so seksi, vroči, samozavestni in zadovoljni s svojim videzom.

Ko so lani jeseni zaokrožile fotografije Petra Polesa s počitnic na Šrilanki, na katerih je imel prvič obrito glavo, ni nikogar zanimalo, zakaj se je priljubljeni televizijski voditelj povsem znebil las. Pomembno je bilo le, da je gologlavi Peter zapeljiv, malce skrivnosten in še vedno všeč svoji življenjski sopotnici Niki. Še privlačnejši kot prej, ko si še ni bril glave, se svoji najdražji miss Slovenije 1994 Janji Zupan zdi Igor Gajič, scenarist in režiser televizijskih oddaj s pretežno humorno vsebino, kot je bila na primer A s ti tut not padu na POP TV. Tudi sicer ta televizija premore kar nekaj vročih obritoglavcev, med katerimi bi na morebitnem tekmovanju najzapeljivejših moških golih glav sam vrh verjetno osvojil programski direktor Branko Čakarmiš, za njim pa ne bi dosti zaostajala njegov šef Pavle Vrabec in novinar Sveta na Kanalu A Jan Golja.

Več pa si seveda lahko preberete v tiskani Lady!