Zabava

Spletni seks na televiziji

S.R.
8. 12. 2012, 18.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Angleška pevka in igralka Rochelle Humes bo ena glavnih zvezd novega resničnostnega šova, ki se osredotoča na ameriško pustolovščino njene skupine The Saturdays.

Konec julija 2012 se je poročila z Marvinon Humesom, nato pa se je skupaj s skupino za tri mesece odpravila v ZDA na snemanje novega resničnostnega šova. V napovedniku za resničnostni šov ''Chasing the Saturdays'', ki nastaja pod okriljem kabelske televizije E! (kjer snemali tudi ''Kepping up with the Kardashians'' in podobne šove) pa so gledalci lahko nazorno videli, zakaj bo nova serija zelo zanimiva.

Razvidno je bilo namreč, kako sta med snemanjem oddaje Marvin in Rochelle ohranila iskrico. Parček, ki je pred kratki naznanil, da pričakuje prvega otroka je namreč komuniciral kar prek Skypa, kjer so občasno potekali zelo vroči pogovori, z enim izmed njih pa so postregli tudi že v napovedniku.

V kratkem izseku Rochelle namreč sprašuje Marvina, ali je gol, on pa ji mirno odgovori, da je. Rochelle med pogovorom leži na postelji in je nad Marvinovo reakcijo vsaj na videz šokirana. Vsekakor material, zaradi katerega je šov težko pričakovan in bo brez dvoma nova uspešnica.

Kot omenjeno se oddaja osredotoča na življenje deklet v angleški skupini ''The Saturdays'', od odrskih nastopov, zakulisnega dogajanja in njihovega prijateljstva. Njihovo turnejo po Ameriki so mediji sicer precej podrobno spremljali, a očitno je ostalo več kot dovolj materiala za še en resničnostni šov. Rochelles sicer ni bila edina članica skupina, ki je morala moža pustiti v Angliji. Tudi Una Healy je bila namreč za časa njihovega izleta v ZDA ločena od moža, a je s seboj pripeljala hčerko Aoife Belle.

Resničnostni šov ''Chasing the Saturdays'' bo v ZDA sicer premierno prikazan 20. januarja, v Veliki Britaniji pa 3. februarja. Glede na vsebino napovednika in splošne priljubljenost skupine ''The Saturdays'' tako v ZDA kot doma v Veliki Britaniji pa se za uspeh najverjetneje ni treba bati.