Zabava

Zelo visok honorar za Ivano Šundov

B.P./ Lady
7. 12. 2012, 12.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ivana bo po dolgih letih odsotnosti skušala prepričati Slovence, da je vredna visokega honorarja.

Ustvarjalci nove resničnostne oddaje Agencija Milano so morali kar globoko seči v malho z denarjem, da so v svojo ekipo zvabili voditeljico Ivano Šundov Hojan. Vsaj tako je slišati, kajti nekoč priljubljeni slovenski televizijski obraz ima zelo visok honorar za svoje storitve. Znano je, da je Ivana ljubiteljica prestiža in dragih znamk, pa tudi sicer je dobro preskrbljena, saj je njen mož Davorin Hojan precej premožen. Veliko denarja je zaslužil s trgovanjem z avtomobili, žal pa si je nakopal nemalo sodnih pregonov, ki so družino privedli na slab glas.
Vendar Ivana ni klonila, ampak je vzela stvari v svoje roke in ustanovila podjetja, še danes pa jih spretno vodi. Ustvarila si je družino in ostala zvesta voditeljstvu, svoji veliki ljubezni, zaradi katere se vrača v rodno Slovenijo. Tukaj bo preživela veliko časa, družbo pa ji bosta gotovo delali tudi hčerki Nika in Zara, mamin največji zaklad.
Deklici sta pravi lepotici in več kot očitno je, da sta videz podedovali po mamici, ki še vedno ostaja čudežno mlada. Večkrat smo že slišali, da se Ivana navdušuje nad estetskimi posegi in da se je tudi že sama odločila za lepotne popravke. Na zadnjih fotografijah je svoje naredila tudi obdelava fotografij, vendar nikakor ne moremo prezreti sledi spretnih kirurških rok. Toda lepotni popravki v modnem svetu niso zaželeni, zato je malce kontradiktorno, da bo prav Ivana vodila oddajo, v kateri se išče naravna lepota. Vsekakor pa je bomo veseli, zato ji izrekamo dobrodošlico spet doma.

Več ekskluzivnih zgodb in novic pa v tiskani Lady!