Zabava

Princ William in Kate pričakujeta naraščaj

STA / S.R.
3. 12. 2012, 17.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Britanski princ William in njegova soproga Kate pričakujeta naraščaj, so danes sporočili iz Williamovega urada Clarence House, poročajo tuje tiskovne agencije.

Kot so pojasnili, so 30-letno vojvodinjo cambriško zaradi hudih jutranjih slabosti sprejeli v londonsko bolnišnico King Edward VII, kjer naj bi ostala nekaj dni.

Člani kraljeve družine ter družina Middleton so po poročanju britanske medijske mreže BBC navdušeni nad veselo novico.

Val govoric o nosečnosti soproge britanskega princa je pred dnevi sprožila prijateljica Kate Middleton iz šolskih dni. Ta je neki avstralski reviji povedala, da je Kate noseča, vendar je kmalu zatem preko socialnih omrežij to zanikala.

William in Kate sta se poročila aprila lani v Londonu. Odtlej živita na severu Walesa, vendar se želita kmalu preseliti v kensingtonsko palačo v britanski prestolnici.

Princ William je drugi v vrsti za britansko krono za svojim očetom princem Charlesom. Prvorojenec ali prvorojenka Williama in Kate bo tako po poročanju ameriške tiskovne agencije AP imel oz. imela velike možnosti, da nekega dne prevzame monarhijo, saj bo v vrsti za prestol za svojim očetom.