Zabava

Naj Smrklja 2012 je Leja Požun

K.Š. / S.R.
22. 11. 2012, 19.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Med 12 finalistkami izbora, ki ga vsako leto organizira revija Smrklja, je naziv naj Smrklja leta 2012 dobila Leja Požun. Prva spremljevalka je Lara Štule iz Izole, druga pa Tea Vuga iz Mengša.

V nakupovalnem centru Supernova so predstavili 12 finalistk izbora Naj smrklja, ki ga vsako leto organizira revija Smrklja, ki je pod okriljem skupine Kreter media. Letos se je na izbor prijavilo skoraj 140 deklet, a le 12 jih je prišlo v veliki finale. Naj smrklja 2012 je prejela tudi lepe nagrade – fotografiranje za naslovnico revije Smrklja, velik paket kozmetičnih izdelkov uradnega sponzorja - podjetja Farmicon, ki podarja izdelke Cerin, pa darilno kartico v vrednosti 100 eur za nepozabne nakupe v Supernovi, modne kose oblačil znamke New Yorker in še kaj. Sicer pa prav nobena finalistka ni domov odšla praznih rok. 

Smrklje in vsi obiskovalci pa so bili še kako navdušeni nad nastopom glasbenih gostov. Na odru so se namreč predstavili Alex Volasko, Game Over in Da Kru. Ves nakupovalni center je utripal v nalezljivih ritmih glasbe in kar nekaj ljudi je veselo poplesavalo. 

Dogajanje na odru pa so budno spremljale tudi žirantke, med katerimi so bile: Petra Šifrer – produktni vodja farmacevtskega podjetja Farmicom, Eva Cimbola - voditeljica radia Aktual, Lejla Musič – predstavnica Supernove, Tina Guček – glavna urednica revije Eva in Azra Selimnović – koreografinja in vodja plesnega centra Libero Dance Center. 

Naj Smrklja je postala Leja Požun iz Podbočja, ki o sebi pravi, da je sicer malce spramežljiva, drugače pa v družbi vedno nasmejana in zabavna Smrklja, ki si želi, da bi uspešno končala šolo, nadaljnje izobraževanje in našla dober poklic. V življenju jo neizmerno veseli ples, saj je plesala hip hop. Ko je sama najraje poje in pleše, med znanimi osebami pa ji je zelo všeč Kim Kardashian.  

Vse o zmagovalki pa si boste lahko prebrali v januarski številki Smrklje, reportaža z izbora pa vas čaka že v decembrski številki revije Smrklja.