Zabava

Maja P opravila s preteklostjo

Tamara P.
19. 11. 2012, 12.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Sodelovanje v Kmetiji slavnih je življenje pevke Maje P precej razburkalo, a zdaj je vse skupaj le še oddaljen spomin. Lepotica je opravila s preteklostjo, postala je drugačna …

Maja P se po enoletnem premoru vrača na glasbeno sceno z novim singlom Drugačna. Tako kot njen naslov, je tudi pesem drugačna - drugačna za Majo P, ki smo je bili vajeni v počasnejših ritmih. V potencialni glasbeni uspešnici se z zvoki inštrumentov iz 80-ih prepleta novodobni aranžma.

K sodelovanju pri nastajanju skladbe je Majo P povabil stari roker Jani Brgles in tako se je začela pisati nova zgodba. V tem trenutku spremljamo njen začetek, saj v nadaljevanju sledijo nove pesmi, ki napovedujejo njen prvi samostojni album.

Medtem ko je aktualna situacija za mnoge težka in na trenutke celo neznosna, vse to pa še poglabljajo pesimistični pogledi ljudi, Maja P življenje vidi lepo: “Besedilo pesmi je osebna izkušnja, govori pa o tem, da se moraš prepustiti toku življenja in se ne obremenjevati s preteklostjo. Nikoli ne veš, kaj te čaka v prihodnosti. Po številnih slabih in lepih izkušnjah zdaj živim za danes, enako pa si želim za svojo okolico!” Maja P je besedilo napisala v sodelovanju s svojim srčnim izbrancem Klemnom Drobežem, ki je pripomogel k temu, da pesem ne govori le o njenih izkušnjah, temveč se v njej zrcali njuna skupna zgodba.