Zabava

Matjaž Tanko je odločen: Raka bom premagal!

L. Ž.
15. 11. 2012, 09.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Žal so se zle slutnje, da je priljubljeni voditelj Matjaž Tanko bolan in da utegne zato celo zapustiti male zaslone, potrdile.

Iz Pop TV so drugi novembrski petek v svet poslali sporočilo za javnost, v katerem je bila razkrita kruta usoda: Matjaž Tanko se zaradi bolezni poslavlja od vodenja oddaje 24ur, njegovo mesto pa bo zasedel dosedanji voditelj 24ur zvečer Jani Muhič.
Čeprav so ga sumi, da gre za rakavo obolenje, sprva tako kot večino v podobnih okoliščinah močno šokirali, se je Matjaž hitro odločil, da se ne bo predal. Tako je prepričan o ozdravitvi, da njegovi kolegi na Pop TV niso še niti za hip pomislili, da se ne bi vrnil na voditeljski stolček k Petri Kerčmar. Tisti, ki ne poznajo trme pravega Notranjca, jo bodo lahko spoznali zdaj, sporoča.
Matjaževa železna volja in odločnost, da premaga zahrbtno bolezen, sta kar nalezljivi. Trenutno vsak dan hodi na obsevanje v bolnišnico, kar mu sicer pobere ogromno moči, vendar trdno verjame in čuti, da mu terapija pomaga. Po temeljitem posvetu s »klasičnimi« zdravniki, ki jim, to je treba dodati, popolnoma zaupa, razmišlja tudi o alternativnih oblikah zdravljenja, ki včasih lahko pospešijo pot nazaj do zdravja. Tega mu obilo želimo tudi mi!